Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@lokalistin Ahoj moja, idem ta varovat , neviem ci si uz natrafila na citronovy Paradies creme ....... 😉
Ja som ho totiz teraz omylom vsypala miesto vanilkoveho 😅 😅 Oni maju tak podobne obaly, ze ja som necitala , zobrala v obchode 4 kusy, navrchu bol vanilkovy , ale ze niekto omylom ten jeden vanilkovy dal do rady kde boli citronove 🙄 🙄 🙄 🙄 Tak som kupila 1 vanilkovy a teda omylom 3 citronove. No ja tapa som na to ani doma nedosla..... 😅 😅 isla som ako na hotove, vybrala sacky vsypala a potom sa mi zdal byt taky kriklavejsi zlty ten pribinacik. A ked som ochutnala ,tak ma slo porazit !!! 😠 😠 😠 A az potom som si pozrela este raz obal 😅 😅 😅
No a vies co ti musim povedat, ze ten citronovy pribinacik je potom velmi citronovy........ 😀 A teda ododnes, ak bude niekto chciet odo mna osviezujucu citronovu plnku , tak viem ako na to 😎 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Je fantasticka 😵 😵 😵 😵 😵 😵 aj ked to bola nehoda 😀 😀 😀 😀 😀
baby k pilke... uz som kupila pre @pristela... je hodne vysoka, tak ak mate niekto zaujem, este mozem zbehnut... stoji 2,99... ja som ju kupovala sebe asi pred 3 mesiacmi a je super, predtym som mala z Ikey a ta mi vydrzala iba pol roka, kym sa nezoskrabali tie gumicky... a ozobance z toho nemam, aj ked to ma tendenciu ozobavat pri zavere krajania, pridrzim rukou a odkroji to super... a @pipka nepotrebujes vysoku, ak zacnes krajat zdola--- ja som najprv krajala od vrxu a zakazdym prestavovala vysku rezania a teraz krajam tak, ze si odmeriam vysku korpusu, nastavim si vysku aku xcem a krajam zospodu... su potom vsetky kusy rovnake
@mamina1978 ja ho uz kupujem davno,ved som ti vtedy vravela,ze mne najviac chuti ten citronovy a broskynovy,ten je tiez genialny
@mamina1978 teda ja nerobim pribinak,ale taky tvarohovy krem a tam vzdy toho trosku supnem podla chuti a mne strasne chutia
baby tri dni som tu nebola a citania... ,no neviem kedy to postiham 😉 pekny den,dneska zase do roboty jak sa mi nechce 😝
@mamina1978 mladej ma rad citron. To udelas normalni pribinacek a pak das citronovy krem nebo to davas misto creme ole? Dekuji za radu.
Holky já mám tady tu pilku a je super. Neřežu teda najednou s víc plátky, to se mi nechce nastavovat. Každý korpus je jinak vysoký. Mám ji skoro dva roky a zatím spokojenost. Měla jsem i tu strunovou a ta mi praskla. 😒 Snad za dva měsíce a to jsem pekla jeden dva dorty do měsíce.
http://www.hospodynkam.cz/hospodynkam/eshop/12-...
@dada2007 no uz vies moj nazor 😀 😀 zboznujem pilku na korpus, ziadne odzobane okraje , zarezy pomimo ani nic, uplne ako od matela krasne rovne prerezane a lahuuulinkooo
@pipka jj, ja som mala tuto dva roky a bola som vysoko spokojna , takze viem ze bez pilky uz ani krok 😀 😀 😀
@pipka ty si trdlo 😀 😀 😀 ted citam ako si krájavala 😀 no nepridas si robotu ked možes ? 😀 😀 😀
@mysiatkoo presne tento styl pilky som mala 😵 😵 paraada, tesiiim a moooc dakujem a cmukaaaam 😵 😵
@dada2007 jasne že ju chces!!! ani nepremyslaj , alebo lepsie povedane , premyslaj!!!!! 😀 😀

@halienka mnam ta cokoladova je uzasna to mozno skusim na moje narodky ak nebude moc teplo