icon

Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?

nutka
4. mar 2007

Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........

maya30
21. jún 2013

@lussy23 neboj, aj mne sa stalo ze som dokonca odovzdala bez fuzov 😉

vlasta80
21. jún 2013

tak...a doslova a dopismená vytrápená torta...ale pacila sa 😉

vlasta80
21. jún 2013

a to ma este dve cakaju...ale potrebujem sa odreagovat tu trosku a pokochat sa🙂

pipka
21. jún 2013

@jakelina majka dakujemeee 😉

lucula73
21. jún 2013

Juj baby,ja som tiež hotová,dorobila som tortu ,tá minnie je celá úplne mokrá,des je to,samé šparatká a špajdle sú tam ,v ušiach aj rukách a aj na spodku 😝 😝
a ešte jedna rýchlovka pre kolegov do práce 🙂 ...mramorák,pribináčik a maliny a hore čerstvé jahodky poliate čokoládou 🙂

katarina51
21. jún 2013

@dajna11 krááásna 🙂 🙂 😉

katarina51
21. jún 2013

@lamps krááásne 🙂 🙂 🙂

aduskatt
21. jún 2013

tak som vam zaspala na hodinku a ta mrcha torta sa sama nepotiahla 🙂

nika266
21. jún 2013

@lamps,tortičky su krásne,chcem sa spýtať kolko cm maju pismena

akapulko
21. jún 2013

@lucula73 odkial prosim ta kupujete maliny kde maju najlepsie lebo vsade citam pribinak -maliny,mne sa najviac osvedcilo pribinak-cucoriedky🙂ale chcem skusit aj maliny!

akapulko
21. jún 2013

@akapulko a krasne torty na to ze sa vsetko lepi🙂)))

lamps
21. jún 2013

@nika266 ďakujem, písmenká majú 2,5 cm

jakelina
21. jún 2013

@akapulko v Lídlu nebo Kauflandu

terqa
21. jún 2013

muffiny na rozlúčku so školkou, pre moju prvorodenu...

lucula73
21. jún 2013

@akapulko ďakujem.......ja kupujem najviac v Lidli,tie sú asi najvačšie .....ale ak nemajú,tak aj iné............ 🙂

mysiatkoo
21. jún 2013

@lamps aaaaaaaaaaaaaaax 😉

@lussy23 tak teda skusim nejaku radu, aj ked na modelovanie postaviciek je to slovne vazne tazko.... na tvojom mieste by som skusila modelovat vacsie kusky - podla obrazka sa mi ten havko zda dost maly a pri takyx malyx prckox je to este narocnejsie ako pri niecom trosku vacsom... a ked pridavas napr. k telu nohy, tak si urob ako keby jamku do tela, resp. zatlac trosku hmotu na mieste kde ides pridat nohy (no proste neviem to slovne opisat 😀 )... potom tie koncatiny nebudu take od tela odsadene, ale krajsie zapadnu... (a zaroven ta prosim o pisanie spravnej prezyvky - uz mi raz pisalo mysiatko s jednym o, ze jej furt xodia nejake upozornenia co sa jej netykaju( viem, moja xyba,ze som pri vybere nicku na to nemyslela,) ale uz len kvoli nej ... a druhy dovod, ze nabuduce nemusim otazku zaxytit 😉 Vdaka za poxopenie...)

a mne sa taaaaaak nexceeeeeeeee ..... vzhladom na teplotu v kuxyni to do 11tej ani nejdem skusat...

reruna
21. jún 2013

@lucula73 ježiš ta jahodová, hned bych si dala 🙂

lucula73
21. jún 2013

@reruna no veru,doslova sa zožrala 😀

fordikford
21. jún 2013

@lucula73 jej mnam dala by som si 😝 🙂 🙂 🙂

akapulko
21. jún 2013

@jakelina
@lucula73 tak v lidli som ich uz hladala a nikdy tam neboli.(((v kaufe este mrknem🙂

lucula73
21. jún 2013

@akapulko v lidli mali výpadok dosť dlhú dobu,ale už sú...skús ráno niekedy,večer ani u nás niet a na druhý deň som už párkrát kúpila 🙂

lamps
21. jún 2013

... a moja tortuša s trúbkou, minulý týždeň som robila klavír, tento trúbku 😀 😀 😀 unavená som ako kôň to je prvýkrát, čo som za jeden deň zdobila 3 torty

akapulko
21. jún 2013

tak prave som odovzdala tuto🙂ale som sa s nom naserinkala ale od buduceho tyzdna vraj nebude tak horuco.)na amatera sa z nej strasne tesim.)

akapulko
21. jún 2013

@lucula73 tak tam budem chodit ako cakanka a cakat 😀 😀

lucula73
21. jún 2013

@lamps to si vyrezala tú trubku?krásna je ...aj tie tortuše predtým 🙂

lamps
21. jún 2013

@lucula73 ďakujem, trúbka je namaľovaná za pomoci môjho najstaršieho synátora

lucula73
21. jún 2013

@lamps sa mi zdalo 😀 ,ale som neverila,že si maľovala teraz na tortu,klobú dolu fakt...........moja bola taká mokrá,ako vodou poliata,neviem si predstaviť,že by som mala na nu dačo maľovať................už je fuč,chvalabohu...

lamps
21. jún 2013

@lucula73 ja som trúbku maľovala na samostatný plát a ten som položila na tortu. Ešte som chcela noty a husľové kľúče pomaľovať po torte ale taká bola orosená, že nehrozí na ňu maľovať. Tá 40-tka je trochu krivo, ale tak sa mi prilepili hneď čísla, že už sa nimi nedalo pohnúť

daducha
21. jún 2013

@jakelina
@pristela
@ajka82 ha, srandicky, srandicky baby jedny,no ja mam hlavu v smutku.Vsak ta moja torta vyzera ako keby som mesiac piekla 😠 .To budu nervy ked to budem odovzdavat,sa hanbit budem ☹ .A akcnu foto si manzel samozrejme urobil hned po prichode domov,ked ma nasiel chvilocku na gauci lezat,cakala som kym mi byt vychladne 😀 😀 .Gatky som mala ale aj tak pristelka, tu fotku sem hodit nemôzem, vsak by nam forum zrusili 😀 😀 .Inak toho ochladenia som sa nedockala,az sa bojim do tej svadobnej pustit 😝

luciahromadkova
21. jún 2013

baby vsetky co ste tento tyzden mali torty mate moj obdiv 😵 , to teplo je strasne /my mame v podkrovi stale 28-30 C 😝 / a teda aj narocne, lebo akokolvek chcete vsetko sa topi s a rosi... a tazko schne
peknu dovolenku vsetkym dovolenkujucim @pipka a aj ostatne

a este otazku treba na modelovanie postaviciek a kvetin radsej gumpastu? mam modelovanie na 3.7, teda ak by prisli opatovne horucavy... s ktorou gumpastou mate dobru skusenost?
za odpoved dakujem vopred.