Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
a to ma este dve cakaju...ale potrebujem sa odreagovat tu trosku a pokochat sa🙂
@dajna11 krááásna 🙂 🙂 😉
@lamps krááásne 🙂 🙂 🙂
tak som vam zaspala na hodinku a ta mrcha torta sa sama nepotiahla 🙂
@lamps aaaaaaaaaaaaaaax 😉
@lussy23 tak teda skusim nejaku radu, aj ked na modelovanie postaviciek je to slovne vazne tazko.... na tvojom mieste by som skusila modelovat vacsie kusky - podla obrazka sa mi ten havko zda dost maly a pri takyx malyx prckox je to este narocnejsie ako pri niecom trosku vacsom... a ked pridavas napr. k telu nohy, tak si urob ako keby jamku do tela, resp. zatlac trosku hmotu na mieste kde ides pridat nohy (no proste neviem to slovne opisat 😀 )... potom tie koncatiny nebudu take od tela odsadene, ale krajsie zapadnu... (a zaroven ta prosim o pisanie spravnej prezyvky - uz mi raz pisalo mysiatko s jednym o, ze jej furt xodia nejake upozornenia co sa jej netykaju( viem, moja xyba,ze som pri vybere nicku na to nemyslela,) ale uz len kvoli nej ... a druhy dovod, ze nabuduce nemusim otazku zaxytit 😉 Vdaka za poxopenie...)
a mne sa taaaaaak nexceeeeeeeee ..... vzhladom na teplotu v kuxyni to do 11tej ani nejdem skusat...
@lucula73 jej mnam dala by som si 😝 🙂 🙂 🙂
@jakelina
@pristela
@ajka82 ha, srandicky, srandicky baby jedny,no ja mam hlavu v smutku.Vsak ta moja torta vyzera ako keby som mesiac piekla 😠 .To budu nervy ked to budem odovzdavat,sa hanbit budem ☹ .A akcnu foto si manzel samozrejme urobil hned po prichode domov,ked ma nasiel chvilocku na gauci lezat,cakala som kym mi byt vychladne 😀 😀 .Gatky som mala ale aj tak pristelka, tu fotku sem hodit nemôzem, vsak by nam forum zrusili 😀 😀 .Inak toho ochladenia som sa nedockala,az sa bojim do tej svadobnej pustit 😝
baby vsetky co ste tento tyzden mali torty mate moj obdiv 😵 , to teplo je strasne /my mame v podkrovi stale 28-30 C 😝 / a teda aj narocne, lebo akokolvek chcete vsetko sa topi s a rosi... a tazko schne
peknu dovolenku vsetkym dovolenkujucim @pipka a aj ostatne
a este otazku treba na modelovanie postaviciek a kvetin radsej gumpastu? mam modelovanie na 3.7, teda ak by prisli opatovne horucavy... s ktorou gumpastou mate dobru skusenost?
za odpoved dakujem vopred.

@lussy23 neboj, aj mne sa stalo ze som dokonca odovzdala bez fuzov 😉