Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@reruna no tak asi jo, no...ale já jsem asi už prostě nějaká stará, mě přijdou všechny jak zmalované prostitutky s křídlama 😅 ...ale děkuji za super tipy a odkazy....!
ahojte babule, tu su moje vytvory a huraaa uzit si trosku vikend.
@florentina nádherné kvetinky 😵
Dobre rano ,pridavam moje posledne torticky v pocte viac ako 1 za tyzden 😉 .Mam ya sebou asi najtazsi mesiac,kedy som aj bola v praci aj urobila tyzdenne 5-6 toriet.Neda sa to ,teda aspon ja by som to dlhsie nevydrzala 😝 .Po veeelmi dlhej dobe je sobota a ja nemam zasoby smotan, masiel,tvarohov ,aj miesto pre nase veci je v chladnicke 😀 😀 .Je mi tak trochu divne,aj asi smutno,no zaroven obrovska ulava,asi po skoro 3 rokoch stacilo 😀 .Tesim sa na leto kedy nebudem pri sporaku a vecery po nociach pri modelovackach.a budem mat cas pozerat Vase krasne dielka 😵 😵 😵 .
Tak krasne leto vsetkym,iba spokojnych zakaznikov ,mne dnes zacina vikendom v Zdiari a ako inak - ma nam prsat 😀 😀 😀 .
Torticky skoro vsetko na zelanie a podla poslanych obrazkov.A to posledne ma byt ze Zvonilka, tak sa nezlaknite, ja tie tvare fakt neviem 😝
@simasa děkuji 😉 ...a jako vždy, miluji tvoje dortíky....všechny do jednoho....
http://www.oblatkovo.sk/oblatky/eshop/6-1-rozpr... -tie monster5 a potom som to obstrihavala... maju dorucenie do 1-2 pracovnych dni... v pondelok rano (no okolo 10) som objednala stredu o 6 aj daco,mi tusim prislo ze objednavka presla do stavu odoslana a vo stvrtok som bola na poste ci to tam nahodou nemaju niekde zalozene... a bolo- takze este ja posta mi nedala listok ani nic(nesa postarka ma dovolenku, ta mi taketo male dobierky nosi domov
@daducha užij si zaslouženého volna a chápu, že se práce a tolik dortů zkloubit dlouhodobě nedá. Ale doufám, že až si odpočineš a začne se ti stýskat, tak čas od času nějaký dortík uděláš, neb se mi po nich bude stýskat 😉
@florentina Ďakujem aj ja 😵

@lamps Pekna, jednoducha a to perko je ako naozajstne...Robis velmi pekne torticky...kazdu jednu si ukladam na inspiraciu...dokonale😉