Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@eliska22 jo holka, jak před sebe hodíš, tak za sebou najdeš 😉
ve škole se ti to neztratí 🙂
@jakelina kdyby holky jen mrkaly 😀 😀 😀 😀
jen pro zajímavost jsem ten větrník vyfotila s kostkou másla, aby bylo vidět, jak je velký 😉
@vecernicci ten velkyyyyyy veternik pecies ako dlho a na akom stupni ked to neni tajomstvo?? ink mnam a krasa ako vzdy 🙂
Tak moje pokusy 😀 😀 😀
@zsuzsu pekla jsem na 170 st. skoro dvě hodiny 😝 už nikdy více 😝
@vecernicci dakujem 😉 tak to verim. ale raz take spravim pre seba 😀
@vecernicci ten veľký veterník plánujem urobiť už dlho, asi sa na to dám 😉
roztopila cokoladu a na kus folie som nakreslila hornu a spodnu ciaru (rozdiel =vyska torty) a medzi to som skusala piasat l -ka ako v skole 😀 aked to stuhlo ale nie na beton tak som to prilozila k torte a stiahla tu foliu. Bola som prekvapena ako lahko to islo aj tie kvetinky .
Devcatka, ja mam takovou radost. Delala jsem dortik pro chlapecka (foto dodam az budu na druhem pc) a psala mi maminka, ze nejen se libil ale i všem chutnal a ze dort jen ode me a vsem doporuci. 😀
@zsuzsu no prvé tri tortičky sú krásne, najmä to bábo. Posledná s ami nepáči - ale to je kvôli tomu ,čo to predstavuje.
@vecernicci krásne
ďakujem za všetky liky.... ale poprosila by som aj radu, čo zlepšiť. chcem sa stále zlepšovať...
koľko by ste vypýtala za takúto 3 D Kočku?

@florentina prostitutky s křídlama 😀 😀 😀 mě se taky nelíbí a ty příběhy, hrůza...snažím se to omezovat, aby se na to nedívali moc často 😉