Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@wera.g @jakelina baby, obe ste šikovnice 😵 ja len nechápem ako Wera toto stíha pri malom, ktorý je mladší ako môj 🙂 po mne momentálne jazdia 2 autíčka 😀 a ja nemám šancu pri malom vytiahnuť niečo na modelovanie alebo tak, lebo všetko mi berie a nič nedovolí robiť. Proste ho nemôžem spustiť z očí 😕 Keby ste prišli k nám domov tak sa vám bude zdať že nás vykradli 😀 Dnes sme zhodnotili, že musíme dať preč aj jedálenský stôl z obývačky (konferenčný stolík je už rok mimo) lebo malý je stále na ňom vylezený a dnes sa strepal zo stoličky 😝 on vylezie všade aj kde sa nedá.
@wera.g prenadherne torticky fakt si sikula!🙂
@asianflower myslim ze mame rovnakych priatelov, krasna torticka .... a ten cerveny diplom.... 😉
@maznacik007 sranda svet je maly🙂 dakujem
@wera.g všechny dokonalé jako vždy, ale ta svatební ta je teda úplně neskutečná, ukládááám... 😉
Ahojte, idem si k vám opäť po radu. Chcem dcére upiecť dúhový korpus (niečo takéto: http://tortyodmamy.sme.sk/node/256268 ), len neviem aké farby si mám kúpiť a kde. Ako plnku som rozmýšľala nad pribináčikovým krémom, vanilkovým alebo mascarpone krémom a k ním ananás. Ďakujem 🙂
@sven krásna tortička
@asianflower krásnučké
@nelly75 @mamina1978
@dortomanie
krásne tortičky
@lamps tak to je super, gratulujiiiii !!!!!!!
@florentina ďakujem veľmi sa z toho tešíme, hoci čaká nás veľa roboty a prerábok, aby sme mohli ísť bývať do nového
kocky prosim Vas nejake inspiracie na detsku torticku piratsku ale nie 3D lod ale klasika okruhla s piratom palmy poklad a tak. Dakujem moooc.
moc vas nestiham veru aj terajsiu tortu som zabudla akosi odfotit pre neterku nakoniec chcela macko me to you tak aspon som nemusela moc spekulovat
@mamina1978 jasne v pohode už sa teším na tvoju variantu 😉
@mamina1978 Ahoj všimla som si že si pred rokom robila peknú tortu s lietadielkami mala si na to postup alebo video? Potrebovala by som vymodelovať lietadlo a za svet to nemôžem na nete nikde nájsť. Ďakujem

@jakelina ˇdakujem moooooc, veľmi si to vážim 😉