Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@aduskatt Adi ,vyskusaj si pretriet okenou objektiv, lebo mas uz dlhsiu dobu hmlovite fotky .....
@akapulko krasna kabelka 😵 😵
@mamina1978 fotim mobilom, utierala som ho pred fotenim☹ asi ho dam vycistit niekde🙂
@aduskatt skus zobrat palicku do usi, namoc vatu do liehu a vycistis...... 😉 🙂
@mamina1978 dakujem potesi aj ked ja som z nej nestastna 😒 😒
@jakelina já ti dám, že nezáživná...super je!
@jakelina Majka, je to krasna detska torticka, a vobec nevidno, ze ta nebavila. Ma vela krasnych detailou, a take ja radaaaa 😵 😵 😵
@mimcak mozem uprimne........................................ 😕
Mne sa ta tvoja druha s tym ciernym pozadim na vrchu viac paci ..... 😔
Nie je taka umela ako ta prva fotka s tym bielym.......
Ta druha fotka s ciernym je taka pravdivejsia, akcna .......ziariva 😵 😵 😵 😵
kocky chcela by som sa opytat Pasta dama stella,pasta dama top special su naco? na potahovanie a dekoracie? alebo??? ako sa stym pracujee....lebo ja som z toho švorc :D :/ dakujem za odpoved :-*
baby aku mate predstavu pod pojmom "netradicna krstinova torta pre chlapca" ? Take mam zadanie na nedelu a este stale som nic nevymyslela ☹ samozrejme len malu 3kilovu 😝
mna slak trafi 😠 rura si zacala robit co chce, si sama prepina teplotu 😕 kokso, alebo tu mam nejakeho ducha tu,... ja si cakam cakam po 5 min kukam do rury-2 dobosove platy ako keby som ich tam akurat dala...a tie predtym sa mi zdali ze su tam dlhsie ale nedoslo mi... a ono ze vypnute kurenie...predtym uz som 2x prepinala nech kuri dalej 😠
Ahoj všichi,
můžu se zeptat, z jaké hmoty modelujete postavičky? Dřív jsem je dělala z domácího marcipánu, ale to je moc pracné, raději bych něco koupila. Existuje nějaká hmota, která krásně bude držet a nebude se hroutit (formix, wilton hmota - to vše se mi hroutí) ☹
@mamina1978 ano môžeš ony su obidve upravené,len jedna s bilim pozadím a druhá s čiernym. Lebo ja som tam mala fotku iba taku v krabici vonku kde bolo vino stenu a všetko navokol. A ta dobra dušička mi upravila foto jednu s bielim pozadím a druhú z čiernym. 🙂

@aduskatt ako si nakoniec farbila tu ruzu?