Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@mamcas zlatik ano ja som ju objednavala ale od ineho predajcu z MMB, co berie tovar z ciech ale posiela to zo slovenska, takze to postovne bolo klasicky 1,45€ 😉
lenze ani ja uz sa nanho neviem dopatrat 🙄 ☹ bol to chlapik, urcite nie teta...ale nemam uz ulozene udaje ani fakturu neviem najst ☹ ☹ tak nevieeeeem ako to najst ☹ ☹ ☹
Takto som si dnes krátila chvíľu
@brunila dakujem 🙂 nemala som cas nad nimi spekulovat(jednu noc som obalila ryzove chlebiky na pozadovane velkosti, do druhej noci pekne stvrdli v hmote a netancovalo vsetko ako by som nechcela a mohla som rychlo dorabat) a mm statocne frflal do vsetkeho...on z hudobneho fachu 😅 😀
baby no ja to tu musim asi riadne docitat 😕 😲 ...som vas zanedbavala, v sobotu v noci som bola na pohotovosti a vysledok ze sarlachova angina...som az plakala, a to doslova ked som mala cosi prehltnut alebo povedat, ale uz je dobre...ale pecenie som musela porusit tento tyzden...a to este v sobotu mi na obed mi nic nebolo az na kupalisku ma zacalo boliet ucho a to som myslela ze z vody a vetra, no prd veliky, takto sa to rychlo rozvinulo 🙄
a vyzera ze az do dovolenky budem mat teda pauzu, kedze este tyzden by som piect nemala 😒
@mamina1978 uz je asi neskoro, ale ja robim zo sugarveil a kupujem na dlhych dieloch 😉
POMOOOOOC prosím poradte mi už som z toho na nervy. Robím tortu a podarilo sa mi trochu trhnuť na spodu do hmoty. Rýchlo som zareagovala a zamaskovala som to dvierkami keďže tam mal byť dole plótik. ALE Keď som zdobila tortu kvietkami , kukám a spopod dvierok mi vyteká šťava z torty . Som z toho na nervy, neviem čo robiť. Dala som ju rýchlo do chladničky a priložila pap. vreckovku. NEVIEM či je to teplom alebo sa mám zrútiť že je to na ho.....bis. Zajtra po obede mám tortu odovzdať a toto sa mi stane. Už som premýšľala že zhodím dvierka a opravím to pod tým a vyrobím na novo dvierka. Neviem, neviem a neviem čo robiť 😢 😢 😢 😢 😢 😢
@mamcas ja som robila takychto LPS https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3475938... toho zajaca som robila presne podla originalu aj velkostne-to je jediny ktoreho maju baby doma a tych druhych dvoch len podla foto na pocitaci co som nasla a velkostne prisposobila podla prveho 😉
@pipka krasna
@akzuzs nie som zrovna nejaký odborník, ale teraz ke´d sa ti to zachladí, tak skús čo najviac poťahovky v okolí toho kde ti to tečie odškeriť a celé to potrieť maslom poriadne a znovu dať zachladiť, no a potom samozrejme zamaskovať asi novými dvierkami ak tie predošlé sú už zničené. Asi takto by som to skúsila nejako zachrániť ja ak by to šlo...
@mamcas ja som si ju objednala minuly tyzden zo slovenska a odpisal,ze ma posledny kus na sklade takze do tyzdna ju mam inac dodacia doba 4 tyzdne link mam od @mamina1978 , ktorej tymto velmi pekne dakujem
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=12095822
@mamcas akurat kukam,ze uz ti dali odkaz
Inac baby sorry,ze som tak vybuchla rano,ale ta osoba ma uz fakt dozrala
@akzuzs skús sa len pozrieť či ti netrči na kraji ovocie , to lubi vytekat ked sa rozmrazuje a tlaci nan korpus+plnka no a ak pri sebe nema nic/korpus/ do ktoreho ma vsiaknut ta šťava tak vyteka, tak isto ak tam maš džem, zatlacit dnu do torty ak mas kustik korpusu "zamaltovat" s nim :D ako s puncovinou potriet maslom a hotofka

@anibas jej aj ja som tak vtedy robila tu krajku sugarveil z coko 🙂. nevyhoda je to nadpajanie ze tam spoje logicky vidiet.... ale pri stvorcovej by to slo