Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Holky nemáte některá uložený postup, jak udělat obličeje na placato opice, slon a tygr. Takové ty zvířata co žijou v Africe, chci dát jenom dolů po obvodu dortu a nahoru chtějí lva. Měla jsem to někde myslím jako muffiny a nemůžu to najít. 😝 😝 Děkuji moc.
@jakelina inspi net...
@florentina ta druhá to je přesně co potřebuji, ale je to špatně vidět, nejde mi to zvětšit. 😒
@jakelina no omlouvám se, zkoušela jsem to ještě jednou a nevím proč to nejde, já to mám v PC normálně, ale když to přiložím, tak se to nějak zmenší, nevím proč 😅 😝
prosim vas skusali ste niekto kombinaciu mramorak a orech krem? ci radsej dat iny korpus?
@florentina nevadí 😉
a mascarpone davate do bieleho korpusu ci?
@jakelina u nas bolo doobeda tiez zatiahnute..ale co z toho, ked teplo na skapanie 🙄 😝
ja som normalne uvarena uz 🙄 🙄
ale traktor mam hotovy,
este zajtra musim potiahnut a dozdobit dve tortuchy...a uuuuz ani prstom nehnem aspon dva tyzdne potrebujem mat klud, lebo uz citim na sebe aka som nervozna a unavena 😅 🙄 😝

@vlada111 woow, nááádhernáá 🙂))