Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
ahojte dievcata...mam na vas taku prosbu mam uz na pondelok robit tortu s vlacikom ale pre 81rocnu starku...prosim nemate nejaku inspi s vlackom ale nie detskym alebo nebodaj postup na nejaky vhodny vlacik 😀 😀 😀 dakujem veeelmi pekne
@mamina1978 prekrásna tortička Zdeni ... super sa ti podarila a istotne sa všetkým na oslave páčila ... to musela byť ale makačka 🙂 🙂 🙂
@mamina1978 Zdeni, vďaka za tortičku , bola úúúúžasná, osviežujúca, mňamková ... ešte raz veľké ďakujééém 🙂 🙂 🙂
@emilkaaa ja som dnes robila päť balíkov 300gramových 😝 som to dávala zvlast do sackov /z jedneho 300g balika/ a vyslo mi 1500-1600g hotovej hmoty , tak si vypocitaj kolko cukru asi , bo ja tiez nevazim , citronku som ted tiez nedavala , vodu lejem tiez od oka 😕 a zarabam si taku menej pevnu , taku makkucku , lepsie sa mi s nou robi - som ti isto vela pomohla 😀 si sa zrovna dočitala ze vsetko od oka 😅 ale tak mozno pomoze aa ja ked miesim tak si potieram ruky cerou
@lapms, nech to rychlo prejde , drzim pršťoky 😵 😵
@lamps jejda, čtu že máš bolavé záda. Mně na to pomáhá http://www.lekarna.cz/guajacuran-drg-30x200mg-b..., uvolní to svalové napětí. Je to volně prodejné
@pristela kedy ta mam cakat na ucenie??? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 mramor korpus do 30tky z 8 vajec ma 7cm! a to ma este stve, ze som ho truba neodfotila normalne ale otoceny, lebo ryxlo ryxlo a uz vyklopeny z formy ale horuci som ho otocila a splasla som ho dobre o pol cm 😠 😠 hold, skusenost... btw ja ani nemam taku misisku, kde by som viac ako 8 vajec vpratala... a kedze boli domace, tak som ix pre istotu vazila, len to tu nemam pri sebe a lenivu rit mam vstat 😝
Mile zienky tortarky... pruser si na mna brusi zuby... moja slecna ma v nedelu narodky a teta, co nam mala piect vazne ochorela a z torty nic nebude... nechcem malej kazit radost, tak sa pokusim o nemozne..... len ma trapi, ze ,nemam ziadne farby doma a musim velmi improvizovat..asi vyuzijem uz farebne cukriky, ale ona by chcela tortu s Pou... neviem, ci vam to nieco hovori, ale potrebujem akekolvek rady a tipy, ako vykorculovat aby ocka ziarili.... chcelo by to nieco efektne a nie velmi narocne....
@jakelina a déle by to nevyrželo v tom mrazáku? my máme v sobotu oslavu a budeme přeslazení, peču konečně pro nás - dělám dort, 4 rolády a 2 medovníky 😝 a dneska nám vypověděla lednička, nějak nevydržela ty tropy a to velké ochlazení te´d, začala téct, tak jsme dneska narychlo odmrazovali, což nebylo absolutně v plánu, tak mám teď časový skluz, ale zdá se že lednička bude fungovat
@florentina no je tam v "oddeleni celiatikov" mrtvo uz od unora, mozno su na diete 😀, tak si musim poradit sama... ale dakujem 🙂
@tertery kuk si tie linky odo mna na youtube p. Zdenka Michnova.
Ahojte....prosim o radu....vymyslela som si že urobi plnku s Creme ole pudingom....len teraz čitam že puding je určeny na rychlu spotrebu 😕 .....použivate ho aj vy do plnok?idem robiť tortu na sobotu....bude to ok ?,

@lamps skore uzdravenie moja ☹ , nech bolest rychlo ustupi 😉