Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@florentina @pipka 😀 😀 😀 Srdečná vďaka !!!
Jani super fotka - no proste kočka !!! 😉 😉 😉
@dadulka271 ta vodka to je dělané jak ten nápis?? Super 😉
@jakelina dakujeem to som si dala vytlačit na jedly fondan 😉
@pipka skolka je dohodnuta, teda pre mladsiu, starsia uz xodi...nemusis drzat 😉 len ta uroven... hm... nexces ucit v DS ? :D
@mamcas kym neskusis nezistis 😉
@dadulka271 ta vodka vyzera dobree
@mamcas A čo presne potrebuješ? Ja som jedného veterána robila tak neviem či Ti pomôžem ale skúsenosť s autom mám
Dievčatá idem objednávať čierný fondán smart flex . Dobre robím????? No a premýšľam nad čoko hmotou ale to už úplne neviem či alebo. Vraj ten Č smart flex je dobrý ale na čoko hmotu nemám žiaden názor poraďte
@florentina 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
@ pipka nove foto....perfektne....a zajtra drzim palce... 😉
@luciahromadkova dakujeeeem 😵
sladulienky idem po radu,,,,ked vam donesú suroviny,,, kolko beriete za robotu???
pridavam aj ja moje vikendovky
1. vlacik tomas, torta kakaovy korpus, parizska slahacka s mascarpone, banany, vrch ganache biela
/povodne som mala pripravenu tmavu, ale som mala zlu varku slahacky... skratka cokoslahacka sa zrazila a ganache tiez.... cumela som lebo dosial sa mi to nestalo a postup rovnaky.... tak som potom zachranovala rychlym behom do obchodu...a ganache z mraznicky... /
vlacik je robeny z horaliek a 1 sojovy suk bola som s nim v celku spokojna...
2. hasic Sam, torta kakaovy korpus, jogurtova plnka a nektarinky, coko ganache
hasicske auto horalky, povodne som chcela boky ozdobit inak, ale po tyzdni spanku kazdy raz o 3:00 som to uz vzdala robit zlozitejsie a hlavne s malou skusenostou...
inak obe torty do jednej rodiny na oslavu s kamaratmi a druha na rodinnu oslavu

@pipka joooj to keby slo... do marca mam relativne cas, ale BA asi nehrozi... nexcem ix vozit 2h denne v aute 🙄
@mamcas... ja by som dala nieco jednoduxe, nejake neutralne vzory na bok a na vrx iba auto ak teda xces to kupovane...