Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
pekny vecer prajem, mam otazocku na Vas 😅
skusala som tu hmotu z cukrikov a celkom sa vydarila, no budem potrebovat co najtmavsiu farbu /modro-cierna/, myslite, ze je dobry napad tuto hmotu farbit na tmavo s gelovou farbou? ci sa to bude moc trusit ako som sa tu uz docitala, ze sa moze stat. ake su Vase skusenosti?
za skoru odpoved dakujem
@wera.g Nááádherné a ten balík sa ti podaril. 🙂 🙂 🙂
@zaciatocnickalubka ak das vela farby, trusit sa ti bude.. tuto hmotu je problem zafarbit na tmavo.. vyskusane to nemam, ale viem, ze kocky davaju do hmoty bielu cokoladu a vtedy sa hmota lepsie zafarbi..
@mimcak heh Dakujem já som hladala 🙂
mam otazku 🙂 ...chcem robit tvarohovu plnku do torty, ale kedze bude jedna vrstva parizska, tak nechcem so smotanou a maslo uz vobec. Vyzdri mi kombinacia puding, tvaroh, stuzovac? Lebo taku som zatial nenasla.
@maya30 zase jakože úplně dokonalé dortíky....smekám, ochám, ukládám 😎
@wera.g mas uplne uzasnu robotu
@kader no podla mna je dokonaly
@mimcak taku podobnu abe edu mam sice drahsiu ale pismena maju 5 cm a to je vela je to moc velke ta co si si objednala je peknejsia
ahojte baby...akože na úvod vám musím povedať že z vašich tortičiek nechápem....akože nádhera....ja idem robiť malému k roku svoju prvú a to akože figurky mám kúpené takže idem ju lennpotiahnuť aj to sa trasem či to zvládnem...
ste šikulky nádherné práce tu máte a fantáziu..klobúk dole, obdivujem to.
@zaciatocnickalubka ja ked chcem tmavu tak len s cokoladou chuti inak a ide tam malo cukru ale be to ab ine kvalitou potom
@79zuzana mozno ti pomoze...
Prosím o radu. Dostala jsem od kamarádky dortové oplatky a nevím co z nich udělat. Nemate nějaký dobrý recept??? Děkuji
@luciahromadkova dakujem velmi pekne... dnes uz budem musiet nieco vybrat, lebo do rana musi byt hotova ;)
Ahojte sikulky 🙂 rozmyslam nad nejakym cokoladovym kremom bez slahacky a tak, proste vymyslam 😝 a idem sa spytat, ci moj napad ma sancu drzat pokope 🙂 rozmyslam spojit cokoladovy puding, cokoladu a mascarpone, co vy na to? Je to uplna blbost? Na zaver asi nejake to maslo, podla konzistencie... napiste mi svoj nazor, mate viac sksenosti ako ja 😀 kujem 😀
Ja robievam čokoládovú tortu s čokoládovým krémom - puding + čokoláda + maslo. S mascarpone to môže chutiť ako termix, myslím si 🙂
@evala777 noooo to je super napad 🙂 a na mnozstva by si ako dala? Tri coko pudingy do 9dcl mlieka a 200g coko? Mascarpone by som pridala podla chuti 😉
@svadobnesaty1 to je urcite tiez mnamka, ake davas mnozstva?

@gabkostanka dakujem, uvidim ci budu suhlasit, aj ked postavicky to neni moja silna stranka 🙂