Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
taak idem sa s Vami podelit s novou skusenostou nikdy viac minimalne 1000tort asi odpeciem a tak ro mozno skusim znova 😠 ohavna opacha proste podla obrazka mi to prislo jednoduchsie ako realita 😒 jedna strana mi sadla nema to tvar aky ma mat proste hruza ale tak snad im bude aspon chutit 😀 nakoniec nechceli ten spod len samotnu pyramid naopak tak tak...
@wera.g Ďakujem, veď aj ja som mala rešpekt, ani neviem, ako dlho som to plnila, čo som to stále vyrovnávala 😝 a aj tak je to pre mňa krivé. Bola som z toho na prášky... a potom poťahovať tie rohy - poťah na tom praská ako blázon - no proste o hubu. Radšej 100 okrúhlych ako toto. Ale večer mi volali, najskôr nevesta a neskôr aj jej mamina, že tá torta je nádherná a že som veľmi šikovná, mala som pocit, že bola taká dojatá, až jej bolo do plaču. Veľmi ma to potešilo. Veď pre toto to robíme 🙂
Kočky nejaka inspiracia na tortu pre svokru? :D nejaky kvetinac s kvetinkou alebo nieco podobne?? 🙂 nieco lahsie kedze som zaciatocnikk 🙂 :D dakujem za pomoc :-*
Baby uuuuzasne tortuse 😵 😵 😵 😵
ja mam zas krízu , že sa mi nechce a bucham si hlavu na čo to vlaastne robim ☹ musim sa nejak vzchopit bo nasledujuci vikend asi aj porodim a to v sobotu chcem ist preč 😅 Včera som urobila svoj rekord 😀 v rýchlosti no mrtva som z toho a tak bez tortovej nalady 😝
tak moja Samova torticka... Velmi som momentalne sklamana z rekacie objednavatelky. Napisala som jej sumu ked som ju dokoncila a ona mi odpisala, ze nie je fer zvysovat cenu ked sme si dohodli inu. Pozrela som si konverzacie predtym a napisala som jej cca kolko by mohla stat, lebo ja beriem podla vahy a nemozem vediet kolko bude vo finale vazit. Bolo to o 5 eur viac. Som z toho taka rozhodena, upozornila som ju na to, ze sa to moze menit :( A zrovna to musi byt pri torte pri ktorej som zabila asi doteraz najviac casu :( Teda pri postavicke...
Sikovnice sikovne, dajte tip . Syn bude mat 18. na 15nastku mal tortu v tvare tenisovej rakety, lebo hraval tenis... Vtomto veku ma momnetalne zaujem jedine o baby, cigarety, pocitac, nastastie chlastu sa vyhyba 😀 ....Viem, ze by ho torta velmi potesila, ale klasika mi pride divna, co by ste navrhli, mate nejake napady?? dakujem (prsia a zadky z torty eeee, )
Ahojte babky, vraciam sa po tortičkových prázdninách, milión nádherných tortičiek ste za ten čas popridávali 😵 😵 😵 dúfam, že som všetky stihla olajkovať, lebo som moc nestíhala ani čítať, iba sem tam kukla a oklikla a samozrejme podaktoré si uložila na inšpiračku zase 🙂
Ja teda pridávam svoje najnovšie a najbližšie ma čakajú len svadobné postavičky ženícha a nevesty, chcú dokonca aby sa aspoň trochu podobali, tak to bude zábava 😅

@mamcas ano, naposledy sme boli vikend na chate a bolo uuuzasne 😵 😵 😵 nutno opakovat taketo akcie 😎 😀 😉