Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@lokalistin tak toto aj mna celkom zaujima🙂
@brunila
@florentina dakujem vám za ochotu
@adka_praha ja pečiem sladké suché 10eur za kilo 😉
@pralinka25 iné my už nezostáva len ich dať do krému, len ja by som ich najradšej nejak opražila a skaramelizovala len neviem ako na to, 😒 nejak si to predstavujem len neviem či sa to podarí, prinajhoršom poletia do koša 😀
ach kocky tak toto bude tazky den...zrypala som sa aj s poschodovou tortou na schodoch ked som ju niesla na fotenie ☹ cela som dobita ako som sa ju snazila zachranit, s malymi upravami je nastastie pouzitelna, zato ja uz menej a to ich mam dnes 5 😝 drzte palce
@aduskatt niekto to raz pisal neviem ci jenie, denisa alebo petka neviem tie nicky
@sikag krasne su
@lokalistin ja som to vobec nezachytila, ale ako napad sa mi to zda fajn, tak uvidime, ci sa niekto prizna🙂) idem skusit este stryka googla
@aduskatt dik topanka zatim stoji pod radiatorom som ho zapla inac by som nemala sancu, len este furt je mäkka ☹
@lokalistin ja som susila cipky na 120 v trube.... podla mna, ak skusis na 80, pojde to. MAs pravdu, je tu teraz taka vlhkost, ze nic neschne.. Ja som tiez odovzdavala moju slaku na kavu este makku a to sa susila 2 dni..
@njonja dakujem utekam teraz do roboty necham to cely den pod tym radiatorom a ak vecer este nebude tvrde skusim trubu, predok a zadok mam vyschnuty len podosvu ci ako sa to vola nemam vytvrdnutu, prvu som skusala uz skladat a cela popraskala lebo bolo mäkka a zacala menit tvar 😝 tak uvidim pekny den
@lokalistin strana 5265, príspevok pod druhou fotkou torty, takým hrncom, písala to @denisa77 (dufam, ze som nesplietla nick), že susí na 50. Myslela si to?
@dada2007 a ked chcu miesane aj s kremovymi? ja som na vianoce robila za 12 eur/kg... ale teda poziadavka na suche len tu este nebola...
@aduskatt si poklad to som myslela dakujem mooc tak ak nebude vytvrdnuta smarim ju do truby cmuk pekny den
@adka_praha nerobím krémové 😉 ..........robím torty, muffiny, sladké vianočné suché a slané suché-na rôzne príležitosti.....na zakusky krémové ma nenahovorí nik 😅 😅 😀 😉
@maya30 joj, ešte ste ste obe OK.....aj ty aj torta......teda, v rámci možností....že? 🙂 a inak....ja bývam na 4 posch. bez výťahu.....a raz som šla dolu schodmi zaniesť tortu-zakazníčka dolu(lebo sme práve odchádzali z domu preč......reku nemusí sa trepať hore, ked idem ja dolu) a drrrrrrrrrrb.......na schodoch som spadla. MM niesol prvú a ja druhú.....a on že dúfam, že ten buchot nebol to, čo si myslím.....a ja som sa rehlila na zemi zložená.....a on že-buchla si sa? prečo sa smeješ? šiši ti? a ja že čo tam po mne....ale kukaj!!! torte nič nie je 😀 😀 😀 😀 😀 😀

ahojte bambulky! prosim vas niekto tu raz pisal, ze dava susit do truby na kolkatke? a ako dlho asi? je tu strasne vlhko a vcera objednavka na sobotu s topankou, jednu som uz vyhodila potrebujem aby to vytvrdlo 😝 prosim a dakujem