Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
damy, sima bude mat cubydup rok a ja jak dumam tak dumam, neviem nic vymysliet... chcem nejaku mensiu torticku, lebo s teri budu slavit naraz, takze budem robit dve... a pri teri mam tiez mozog prevareny, neviem jej vybrat, ci kitty, smolkov, macka pu... aaaach ked to dieta moje nezavislaci na nicom konkretnom :D to su problemy, co? :P ak by ste mali nahodou nejaky napad, budem rada...
Babule,mozem spravit mramorovy korpus aj na obdlznikovy ple h?
baby vy ste sialene sikovne !! 😅 jujjj zacat s tymto predtym nez som mala malu ...to by som sa vymakala,,moje su hrbolate, - ale dobre - a ta hmota sa farbi hrozne na prd...vsetko je farebne 😝 😝 😝 ,,, nuz chce to veru cas 😉
prosim Vas aké ovocie davate k citronovej plnke? vdaka za odpovede
@cwilinge77 mandarinky
Baby mám otázočku, či sa to stáva aj vám 😕 😕 😕 Robila som čokoládový korpus, jemnučký nadýchaný. K tomu jogurtovú plnku a broskyne. Torta bola pekne zahladená, obmaslovaná a chladila sa takto skoro 20 hodín. Poťah aj ozdoby mali cca 600g a torta normálne "klesla" pod tou váhou. Bolo to vidieť hlavne dole pri kraji a aj tam naľavo pri gombíkoch bola tá poťahovka normálne ako vydutá, odlepená od masla. Pritom vyhladená bola krásne, poctivo, ale po pár hodinách v chladničke sa jej stalo toto. Pri iných plnkách sa mi to nestáva, ale táto jogurtová síce pekne stuhla, ale stále bola také "ohybná". 😕 😕
teeeda @maya30 si videla kde máš foto torty ?? 🙂 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=6895225...
si dobrááá 🙂

@pristela prosim ta ty dost casto spominas ze robis marlenku torticku....chcem sa opytat je dobre ju nechat po urobeni odstat 1-2dni? a len robis marlenku ako potahovanu tortu tak miesto kremom obmaslujes a potiahnes? dakujeeem