Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@aduskatt dakujem 😵 bola to neskutocna piplacka ani jarmok som nestihla len na chvilenku som bola. nastastie prsalo tak to ani maleho nelakalo a mohla som robit 🙂
smart este nerdorazil?
@pralinka25 dam Ti vediet hned, ked bude, zatial nedorazil, ja dufam, ze do stredy je tu. Objednany je🙂 ked s nimi je tazko, napise, ze dovezu od do🙂 naposledy dvakrat to bola streda, tak ratam, ze aj teraz tak bude
@aduskatt jasne uplne v pohode len ma to prave napadlo. ja este mam. neponahlam az tak 😉 viem ake to je
@wera.g Nádherné tortičky
@pralinka25 vymakany fotak 😵
@pralinka25 No, len ja uz nemam, xixi🙂)) ked budem mat naaahodou objednavku ze zo dna na den, kym nedovezu, tak som v koncoch, budem musiet objednavat z ineho eshopu, lebo som komplet cely sklad vypredala🙂
Dievčence bol tu niekde postup na hrniec s vareškou vo vzduchu , nemôžem to nájsť , pomôžte mi , ďakujem 😉
@pralinka25 no napisal, ze tento tyzden, a naposledy bol v auguste, tak snad ma nenatahuje🙂
@aduskatt drzim im palce 😀 aj nam
@muffinka8 podle mě asi ne, je to prostě vlastnostmi těch krémů, jedině pořádně obmáslovat, já teď přidávám ke každému máslu čokoládu a tuhne to pak mnohem lépe a ještě jedna věc vlastně, začala jsem teď dávat v mezičase dort na mrazák, za třičtvtě hoďky je vychlazený o 100%lépe, než za 12hodin v lednici a mnohem lépe se mi pak potahuje, tak pokud máš možnost, můžeš zkusit třeba u toho jogurtového krému i to.
@reruna děkuji 😉
@maya30 wauvvvvv !!!!!!!!!!
Baby a koľko tej čokolády dávate k tomu maslu pod poťah? A to si ju treba roztopiť? nebude to potom celé moc také riedke?
Zenusky pocujte neskusali ste niektora kokosoveho pribinaka? Mam poziadavku na kokosovu plnku a kupila som kokosovy ole, tak ze ci by to tak reku neslo 😀 a este tam pridat struhany kokos som myslela...hm?
@mamina1978 Krásnučká tortička, supééér nápad Zdeni 🙂 😉 🙂 ... malým želám skoré uzdravenie ... chúďatká malé ☹

@pralinka25 ten fotak je uzasny🙂