Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
sladulienky ,prosím vas nemate nejaké inspirácie na otvorenú okrúhlu krabicu s kvietkami na 6O ...potrebovala by som poradiť aj s vrchnákom ako na to.dakujem
Holky prosím o radu... Idem robiť 3 poschodovu tortu a chcem sa opýtať z čoho davate jednotlivé podložky pod jednotlivé poschodia... lebo my jedna kočka radila že prvé musí byť vystužene a každe ďalšie na podložke len neviem aka ma byť ta podložka z čoho to robite... ďakujem všetkým za radu
sladulienky.bielozlata svadobna jednoposchodova okruhla.......ja fakt neviem, co s tym☹
baby smartflex ma daky vypadok? sla som na istotu a ono probleeem...
holky moc moc díky za pochvaly a @maya30 - od tebe mě to teda fakt moc těší, že se ráda podíváš na moje dorty, když zrovna třeba ty tvoje jsou pro mě vzorem 😵 a plno dalších holek tady, si vždycky říkám, kam se na ty nádhery hrabu 😅 , hlavně nechápu, jak můžete dělat tolik dortů za jeden týden, navíc třeba několikapatrových, já když jsem jich měla třeba šest a k tomu od pondělí do středy v práci, tak jsem měla dost, jsem asi nějaká pomalá 😀
@emilkaaa já dávám do patrových dortů jako výstuž silný karton - zatím jsem teda dělala jen čtvercové svatební, takže jsem si vždycky vyřízla karton o 1 cm menší než patro, které na to přišlo, obalila do potr. folie a pod to většinou 4x výstuž z dřevěných tyček (asi 0,5 cm průměr), ty si vždycky přesně nařežu podle výšky patra a obalím taky do folie, která je trochu delší než ten kolíček, aby "vyčuhovala" ven a za ni se potom jen lehce zatáhne a vytáhne výztuž ven 😉
@akzuzs je tady, tak si opiš. 😉 https://www.modrykonik.cz/diskuse/recepty/marci...
@meo taky mi z jedné dávky přijde málo

@denisak77 tá slnečnicová je nádhernááá 😵 a ja som myslela,ze tie vajcia su naozajstne 😕 užas 🙂