Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@mysiatkoo ok dakujem za nazor, takze vzorova tapeta vypadava zostava ruzova alebo kremova,ta pojde potom na fb 😉
@lokalistin Su krasne obe! 🙂 A frajer - no ti dokazu len malokedy tisko sediet a pozorovat🙂
@njonja dakujem 😉
@lokalistin oo, mne sa brutal paci ta vzorova tapeta 🙂 Ale to budem asi jedina🙂A krasna tortucha!!
@njonja dakujem,mne sa ta vzorova tiez paci,ale moc odputava pozornost od torty-myslim 😀
@lokalistin hmn, odla mna prave na nej vyznie tak specialne🙂
@njonja prave preto som ju pouzila,aby to bolo take ine,len uz padli nazory na inej stranke, ze na nej torta velmi zanika 😒
@njonja a ja sama neznasam,ked je torta na nejakej podlozke,ktora je obalena obrazkovym papierom ,potom mi bije do oci len ten papier a tortu si ani nevsimnem
@lokalistin vies ako to je - kolko ludi, tolko chuti🙂 Ja tiez neobalujem podlozky papierom, keby som aj musela, by som davala len jednofarebny 🙂
@njonja ja ked nestiham davam papier,ale jednofarebny,ale viac sa mi paci, ked je na podlozke fondant
@lokalistin Krásna torta ale tá abeceda je úplne že naj 😎
@sticker dakujem, no po nej som uz veeeelmi dlho poskulovala a konecne ju mam strasne sa mi paci,ale nemohla som dneska marcipan z nej vydolovat tak som to urobila gumpastou,ta sla krasne von
@lokalistin krasna torta, mne sa paci ta vzorova najviac 🙂 je sice taka vyrazna, ale na obrazku to ukaze super podla mna 🙂
dievcata ahojte,
prosim pre 50 ludi aku velku tortu?
dakujem velmi.
@79zuzana dakujem a zse som na vazkach
Ahojte babulky aj ja chcem vyskúšať prvú tortičku poťahovanú... 😉 pre moju neterku k 1 ročiku .. neviem ale aku sa mi tu jedna páčila bola poschodová tuším a každé poschodie bolo iné zvieratko ale nejako ju neviem nájsť v tej kope.... pomaly to tu pozerám ale tolko strááánok fuuuu.... 🙂 🙂 a ešte by som chcela poradiť ako urobiť dobrý marcipán so sušeného mlieka.. u nás doma iný nelubime 🙂 😖
Baby prosim vás ked mam marcipan tvrdy dnes som ho kupila na potiahnutie torty tak ho mam zohriať v mikrovlnke alebo ako?dakujem
tak najmensiu mam 18tku. moze byt 28,24 a 18? asi nie vsak?

@lokalistin parada... na vsetkyx pozadiax, ale moj favorit je to posledne 😀