Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
No a holky moje zlate, zase mam na Vas prosbicku. Slubila som, ze urobim (uz davnejsie) takuto tortu (vid obrazok) a chcem sa opytat, ze ako by ste na nu isli. Potiahli by ste to vcelku, alebo by ste rozdelili kabinu a vlecku a potiahli zvlast? Neviem totiz do akej farby by som to vlastne potiahla vcelku a potom dorabala... strasne lutujem, ze som to vzala, ale tak co uz, ked som nevedela povedat nie 😖
@mysiatkoo když budeš hodná a upečeš hoooooooooooooooooodně dortů, tak si ji můžeš koupit. Já jsem si vybrala typ s pyrolýzou a to je super, pořád je jak nová. Strašně mě nebavilo drhnout ty dvířka a teď ji mám ve výšce očí, tak je to hodně vidět. Pustím ten program a za dvě hodiny jenom setřu takový jemný popílek a je úplně čistá.
@jakelina no ved pisem, ze ked raz vyrastiem (a par rokov som uz veru nevyrastla 😝 😀 😀 )... to by som musela upiect fakt hoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooodne a este raz hooooooooooooodne dortu... a odkladat vsetko navyse iba na tu ruru...... ale tak aj sny treba mat, ci ? 😀 a dobry tip - az budem vyberat, tak sa na to opytam 😉 ale pevne verim, ze tato moja si svoje este odpecie 😝
Ahojte dievčata prosimvas o radu ako vymodelovat kamion mack predok by som aj vedela ale ten zad neviem ako urobit rozmyslala som s burizonov ale to by nebolo pekne bolo by to hrbolate a nic ine ma nenapada dakujem za kazdu jednu radu snad mi poradite 😒
@mamcas mám tady tu, šla jsem ti opsat ten typ. Pyrolýza funguje skvěle, uvnitř jdou oddělat i ty vodící rošty, do nichž se dávají ty plechy a pak to jenom krásně i za nimi setřeš hadrou a trouba jak nová.
@dadulka271 klidně to taky udělej z korpusu, vykroj to do tvaru, ab jsi tam mohla dát kola, dole užší a nahoře širší, ty kola dej na potažený dort a budou zasunuté pod tou korbou.
@jakelina dakujem no oni chcu takuto tortu že ten kamion na vrch torty
@jakelina aj to je mala foto moc nevidim co tam ma byt neviem či taku zvladnem ☹
@dadulka271 aha, tak já jsem dělala podobný, ale ne ten kamion a to bych asi udělala z dortových oplatků nebo z tatranek, to nebudeš mít hrbaté neboj.
@dadulka271 no mala prist v piatok ale "sikovny " kurier poslal zasielku prec vo stvrtok somar jeden...tak som musela odtelefonovat vsetkych aj dodavatela a zasielku poslu spat no pride az v pondelok ;) takze napisem ked dojde fyzicky ...
@jakelina velmi pekne dakujem a nemas tu foto tej tortičky že by som obkukala ak by to nevadilo lebo s tejto fotky vobec nviem čo ako urobit 😒

@jakelina Nádherné tortičky, krásna práca
@pipka Krásne tortičky
@viera6 Nádherné kvietky