Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@pipka extra foto pre teba na poslednu chvilu dorabane 😀
inak akoze oni sa tak tesili z tej torticky 😵 a v restike doniesli pekne tanieriky, nozik, ze nech sa rozkroji a dame si a vsetcia aj hostia, ze skoda rozkrojit, ze to nemozu, tak si ju zobrali domov, ze ukazu a daju si tam aj s detmi susedov 😅
@levandulka3 ahojky,prosím ťa,akos i otlačila ten nápis lego na tie štuplíky???by ma to zaujímaloi,mám robiť lego tortu a neviem akú ešte 😉
Baby vy ste sladkeeee 😵 😵 😵 😵 že inspirovali sme sa , na zadok z vas padam , ale moooc dakujem , to je že iná česť a pocta !!!!
Tortusky uplne uuuzasne 😵 😵 😵 😵 😵 😵
@pristela idem zase po rady 🙂 prosim ta ako na malovanie oci na postavickach/princeznach? tipujem praskove farby a urobis si z nich paletu? ocka malujes "ako duhu" alebo prekryvas vrstvy (neviem ci som to dobre vyjadrila...) a nechavas priebezne uschnut? a co stetec? ked si predstavim kolko je tam linii - oko, make-up, mihalnice.... dcerka ma narodky az vo februari ale uz teraz mi je z toho zle 😀 😀 😀 😀 😀 praje si monsterku 😎 a konika a vytazny pohar 😀 😀 😀 😀 ale to sa tvarim ze to nepocujem xixi

@dadulka271 ja by som ho "ucapkala" zo zvyskov, nieco ako kokoseve gulky (korpus, roztopena coko, rum-alebo nejaka stava, hrozienka, orechy, kokos, dzem - co len chces). vytvarujes, nechas stuhnut, omaslujes a potiahnes