Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Ahoj,ach,ach,ach,co jiného na vaše dorty ženy říct 😵 😵 😵
NOVINKA Kypřicí prášek s vinným kamenem
NOVINKA Kypřicí prášek s vinným kamenem Dr.Oetker obsahuje vinný kámen, který je přirozenou součástí vína. Vinný kámen se vysráží, pokud je víno vystaveno nižším teplotám.
Vyvážená receptura Kypřicího prášku do pečiva s vinným kamenem Dr.Oetker, založená na reakci jedlé sody s vinným kamenem zajistí přirozené nakypření testa. Výsledkem je dokonalý kypřicí účinek porovnatelný s běžným kypřicím práškem.
Kypřicí prášek s vinným kamenem Dr.Oetker se používá stejně jako běžný Kypřicí prášek Dr.Oetker - obsah balení stačí smíchat s 500 g mouky, nebo postupovat podle oblíbeného receptu.
@evicaka ahoj, prosím ťa, budúci týždeň mám robiť prvýkrát svadobnú tortu, tiež má byť 3 alebo 4 poschodová, chcem sa ťa spýtať, koľko ti táto vážila a aké rozmery foriem si použila? neviem totiž zákazníčke ani lepšie odhadnúť cenu, keďže nemám skúsenosti koľko takéto torty vážia. A podložku si použila akú? Ďakujem moc za radu 🙂

babule prosim Vas da sa slahacka s coko zamrazit a potom vyslahat? zrusili mi totiz tortu a korpus upeceny, slahacka s coko pripravena, ale nevyslahana... dakujem