Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Ahoj, tady zase přibyly nádhery, některé obdivuju, jak to stíháte ještě i při práci, já při práci nestíhám skoro ani upéct pro nás jen tak buchtu☹ ale tento víkend jsem zbouchala narychlo dneska za dopoledne malinký pařížák politý čokoládou, u toho jsem ještě vařila nedělní oběd a uklízela, no podle toho to taky vypadá, ale bylo to fakt moc dobré. Kakaový korpus, domácí meruňkový džem, falešná paříž a poleva - řídký ganache, ale asi moc řídký jsem to neutrefila a mám tam hrudky☹
ahojte, chcela by som poprosit o radu. maminu zacalo bavit pecenie tort a zacala pomaly aj experimentovat s ich zdobenim, vratane marcipanu.chcela by som jej na vianoce kupit nejake "pomocky", poradite mi prosim,co by bolo vhodne pre zaciatocnika/amatera?pozerala som napr. na tortomania.sk,ale je tam toho tolko, vobec sa v tom nevyznam..pripadne budem rada aj za linky na internetove obchody kde sa daju vecicky nakupit 🙂 vopred veeelka vdaka

@aduskatt A to je obyčajná mliečna, či horká?