Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@daducha Nádherné tortičky , kvietky na nich sú prekrásne
Tak a posledna zadocek pre bracha...a uz koncim s tortami aspon na mesiac 😀
pridavam moje
torta narodeninova pre kamosku, teda predstavovala som si zdobenie a farby inak... nedarilo sa, este aj kvietky sa mi pototo...., a teda som nemala tie listky dat dopredu..., krajku som robila tusim na 4 razy a skusala som hortenzie...ale aby to bolo pekne, treba ich vela.., vela....
a tiez musim kupit zilkovace....a nikdy viac nedavam nad paru kvietky, iba listy /nepaci sa mi to.../
ale vyskusany gastanovy korpus /vkladam aj do temy s receptami aj foto/
a mozem napisat, ze velka mnamka... gastanovy korpus kombinovy s kakaovým, plnka gastanovy pribinacik a višne...
zakusok nedelny, z toho co zostalo, len tak ku kave...
a koment k receptu /v teme 2 vlozene/
pridavam recept na gastanovy korpus, vyskusany, chut dobra gastanova, ja som kombinovala s kakaovym korpusom
je bezlepkovy, teda vhodny aj pre bezlepkacov, akurat velmi nenarastie
foto- podla recept peceny vo forme- rafik s priemerom 20 a vyska 8, korpus peceny v rure vyhriatej a pecenie na 160 stupnov cca 55 minut, upeceny podla receptu mal 5,5 cm.
recept http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=40301
tortu som kombinovala s gastanovym pribinačikom a visňami- kompót a tiež sa podla mna hodi aj slahačka
Pomoc, dievcata, ako dam dole etiketu z flase? Robim Bacardi flasu a nemam cas si objednat jedlu oplatku, kedze je to na zajtra xixi tak chcem pouzit original z fase a nechcem ju roztrhat....dakovala
@zuul mam, zlate lepenkove a sololitove, mrkni si http://www.mnamuela.sk/c/89
@salonka1981 super a dcera je krásná holka 😉
kočeny kto už robil tortičku prsia? Neviem v ktorej forme srdca mám piecť , v strednej,alebo velkej?
@levandulka3 Torty sú nádherné a čo tam po tieňoch!
@maya30 Maja zase si jednoducho nesklamala 🙂 🙂 🙂 😉
Po týždni pridávam aj ja svoje tortičky,jedna pánska a jedna detská.
@halienka, @daducha, @luciahromadkova prekrásne tortičky.
@jakelina tie kvetinky sú úžasné
Dievčence,prosím,ja poťahujem s domácou želatinovkou,ale je príšerne sladká,neviete poradiť inú domácu poťahovku,ktorú máte odskúšanú okrem MMF?Robila som aj falošný marcipán so sušeným mliekom,ale to bola na poťah čistá katastrofa,išlo to celé do koša.

@pipka ďakujem - a či boli v TV ? netuším