Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Dievčence pozdravujem vás , pridávam jednu svadobnú v bielo zlatej farbe a popozerám vaše nádherné výtvory , ešte ma jedna čaká ale to už len potiahnem a dám jedlý obrázok 😉
@jakelina Nádherné tortičky všetky
a k tej vitaznej torte 😉
podla mna by bola ovela neznejsia a krajsia, keby bola cela jednofarebna napr. biela a bez tej kvetiny 😉 😒 😉
ale zas ...aj skaredsie torty som uz videla...a vyhrali 😝 vid @mamina1978 ked sutazila a v tej sutazi vyhrala ta hroznaaaaa teniska 😅 😅 😝
@lamps ta ovečka je úplně úžasná 🙂
@akzuzs noo tak ja s pudingom nerobim :D ale dobre vediet do buducna 😉
jaaj dievcata, po vcerajsku aka je tu nuda, ticho 😀 hehe, idem daco nahadzat do 3 inspiracii...
Babulky prosím vás dakedy tu bola téma o tom lucoprene chcela som to skúsiť len neviem kde ho zohnať vedeli by ste mi povedať kde v TA alebo v okolí to zoženiem?
@lukika zlatko tak z hlavy, jenom co jsem viděla takové různé dorty farmy, tak z každého se mi líbí něco. Poprvé když dělám nějaké zvířátko, tak potřebuji nějaký obrázek nebo fotku a pak už to dělám zpaměti, já už těch zvířátek udělala mraky, tak to jde jak na běžícím pásu 😀 😀
Ta stáj je z Bebe sušenek a potaženo marcipánem.
prosim nema niekto fotopostup na mini tekvicku z hmoty..., dakujem

@lamps uuuuuuuuužasna ovecka nemozem z nej 😉 😉