Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@elamaslakova dakujem
@elamaslakova ja som nasla teraz toto
http://judyscakes.blogspot.sk/2010/09/autumn-pu...
@luciahromadkova Aj to je dobrý postup si ho ukladám
Och ako rozmazane pôsobia tie foto 😠 ale po rozkliknutí sú pekne ostré.
@elamaslakova
@mamcas 🙂 🙂 🙂 no nerozpráva a ani meno nemá chuderka. A obávam sa, že zajtrajšok neprežije, lebo malá oslávenkyňa s ňou určite naloží po svojom 😀 😀 😀. Tam padne za obeť moja robota a nekonečné "guličkovanie" na jej kožúšok ... 😀 😀 😀.
Dievčence moje sladké veeeeeeeeeeeeeeeeeeeľmi ďakujem za "páči sa mi" a kráááááááásne komentáriky k tortičkám a hlavne ku ovečke, aj ja mám z nej veľkú radosť 🙂 rovnako ako z vašich komentárov.
@lamps Tak ja by som ju veru nedala zničiť , ved je to škoda
@muffinka8 Prekrásna tortička aj mackovia
@elamaslakova moje ratolesti si postavičky odkladajú, chalani majú svoje planétky z tortičiek nalakované a vyložené na poličkách 🙂 ale viem, že deti prvé čo je, keď vidia tortu "ublížia postavičke" 😀 😀 😀, ale veď ja s tým aj rátam a hlavne, že urobí radosť aj keď priznám sa, že keď som jej "štrikovala" kožúšok som si tak pomyslela, že koľko času pri nej strávim a aj tak padne určite za obeť ☹
@lamps Je nám to ľúto ked to takto dopadne ,lebo vieme koľko času pri tom strávime
@pipka Já jsem dělala nugátový do svatebního a prý byl vynikající. Já jsem ho ani pořádně neochutnala. Koupila jsem nugát, nechala rozpustit v šlehačce a po vychladnutí jsem to zašlehala do másla. Byl krásně nadýchaný, ale ten nugát je drahý jak hrom. Ještě doma mám asi kilo, musím spotřebovat někdy pro nás. Zatím ho nikdo nechtěl a kluci mi to chodí ujídat. 😀 😀
@pipka a kupovala jsem tady ten nugát http://www.cukrarskepotreby.cz/cz/produkt/nugat...

ahojte, moje dnesne torty, s nellkou doma sa tazko robii.