Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@simasa ke mě, já nafotím deset fotek a devět je nepoužitelných 😀 😀 Mně focení fakt nejde. 😝 Máš je krásné, však já vím co to dá práce, když to má být rovné a hladké a všechny detaily vypracované jako máš ty. Já jsem tento týden potahovala tři dorty z pěti mléčným marcipánem a to jde tak špatně, já s ním tak nerada dělám a pořád víc a víc lidí ho chce. 😝 😝 Já jim to vymlouvám a oni ne a ne chtít něco jiného. 😝 😝 Všechno to tak lepí a rychle se to topí, zlatý Smartflex a nebo i MMF je pro mě lepší. 😝
@maya30 http://www.marvelousmolds.com/onlays/lattice-on...
Je tam i video.
@dm1 ta krstinova je krasna, most vymakany a ta slza?,krajka vyzera velmi elegantne-moooc pekna
@dadulka271 pozri si v postupoch mas rozne typy ako na to 🙂 str. 40
https://www.modrykonik.cz/forum/recepty/marcipa...
@mirka100911 v teplej vode mozes rozpustit trochu hmoty ale vody trosicku a mas to take mazlave tym sa dobre lepi
@simasa co je to ten lem na ej ruzovej?je to potah s nalepenymi cukrovymi gulickami?
@mysiatkoo Evi super napad
Tak docitane a dam moju rychlovku. Vcera mi volala kolegyna o 13:30 o 14:30 uz musim byt v robote a robim do 23:00,ci jej neurobim na dnes tortu, ak nie nevadi ved len co mas doma, takze torta "co dom dal" mala som len 4 vajcia a 175g cukru, tak je trosku nizka 😉 A @jakelina Majka na FB som to nechcela pred vsetkymi priznavat,ale mala chyby, robila som so smartflexom,ja ho nepouzivam,nerobi sa mi s nim dobre,ale mala som este zbytok z toho srdca a na hrane mi zase cely popraskal,tak som maskovala s tymi oblucikmi 😉 a s tym pismom sa este tiez musim ucit neviem ho pekne davat do roviny,ale moc sa mi to pismo paci a mala som malo cery, tak som dorabala, rozpustala v mikrovlnke a posledny pas stencilu nebol pekny taky rozmazany,lebo bola moc rozpustena cera 😝 ,tak len tak medzi nami 😵
@lokalistin aj ja mám toto fórum veľmi rada 😵 😵 😵 😵 😵 je tu tak príjemne sladko 😵 a ďakujem za pochvalu, ty si jedna z mojich najväčších lichotníčok 😀
@lamps ked sa mi inak neda,co je pravda, je pravda

baby toto chcem ! 😎 Ak to niekde uvidite dajte info please...je to Marvelous moulds 😉