Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@lokalistin Ano, s cukrovým posypom.
Dievčatá tortuchové 🙂 prosím vás o nejaké inšpirácie na 3D tortu auto pre 3 ročného chlapčeka nie mc queena 🙂 kujeeeem :D
@mirka100911 nesmejeme sa. ako prva torticka sa ti velmi vydarila, naozaj mozes byt spokojna.
@zuul 😅 😵 Dakujem! Za chvilu ide malej neterke...
dievcata neviete mi povedat ci tie halloweenske marchmallow cukriky 300g co budu tento tyzden v lidli su biele ? Myslim ze aj vlani ich mali len si nepamatam, ale uz mi dochadzaju tak by som potrebovala...
@zuul ja mám toto od @pristela
Tiramisu:
4 žĺtka, 80-100g prášk.cukru/ako kto lubi sladke/ , dĺĺĺho mixovať /10min/, pak pridať Amareto /4cl abo podla chuti/ ked treba nealko dávam arómu , 500g mascarpone, 2šlahačkové smotany -vymiešať a pridávat creme ole/pozor je tiež sladký, tak treba na to myslietm ked sa pridáva cukor na zaciatku .-)/ kolko vypýta tolko dať korpus poliat kávou, namazat plnku , poukladat piskoty namocene v káve, znova plnku, a polozit na to dalsi korpus tiez poliaty kávou... iné ma nenapadlo, aby to chutilo fakt po tiramisu a bolo dostatocne pevne na tortu, ale isto by to šlo aj miesto creme ole dat stuzovac za studena
@mirka100911 ja sa teda urcite nesmejem 🙂 torta je super a zvonilka je naj 🙂 ja by som taku neurobila ani na 250tortu 🙂mozes byt na seba hrda a len tak dalej 🙂
@tinamk super, tesim 🙂 , ked budes mat odskusane, tak hod recept do https://www.modrykonik.cz/forum/recepty/marcipa...
bude to tam pekne ulozene ako v kniznici 🙂
@maya30 nie je to presne to čo hľadáš, ale dá sa to tak isto použiť http://www.natortu.sk/novinky-oktober/naznacova...
ahojte, nemate nejaku radu ako spravit tu lebku s maslou Monster high? 🙂

@maya30 prave som jednu davala na tortu podla tvojej inspi s tienovanym pozadim a celkom som z toho nestastna, lebo sa mi to nepodarilooooo ... ale skusila som si to 😉 je to len pre nas na rodinnu seslost, tak to dako rozdyxam 🙂