Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@gumidekmomo 😲 že prvé ruže 😲
to by som nepovedala
úúúúúžasnééééé 😲 😲 😉 🙂 🙂 😵
Tak a mam pre tento tyzden hotovo. Poviem Vam, ze Vas vsetky co peciete viac ako dve torty moooc obdivujem 🙂 Ste nadpozemske bytosti 😀 Opickova je prekvapko pre naj kamosku, bola z nej uuuplne hotova 😝 Dalsie dve presne podla zadania... A teda spokojna som neni ani s jednou a to som si vravela, ze sak su jednoduche 🙄 Jaj a pri cestickovej si mozte zopaknut autoskolu 😝
@macamac dakujem velmi ma to potesilo 🙂) a nakoplo do dalsieho snazenia 😉
Ahojte, prosim poradte nejaku peknu tortu pre dvojicky chlapcov na 1.narodeniny. Hladala som na nete ale vacsinou su pre parik
@artepf krasne ta prva je naj to by bolo aj pre moju mamuru
@lucula73 mantinely myslíš tým pásy čokolády napr. s čokotransferom?
@ajka82 no si sa vyhrala,ja už nikdy viac foťák nevezmem,tiež som písala všetky detailíky,celý jeden deň a ešte celý jeden večer večer predtým.....a foťák mal 3kg.čiže robota nezaplatenááááááááááá 😝
@elamaslakova nemusí byť čokotransfer......stačí si vystrihnuť také pásy pečiaceho papiera,ako máš boky torty,naň vyliať čoko a po stuhnutí pricapiť na natretú tortu......je to krásne hladké,ale zas omoc vačšia papračka....jja som minule aj krajku otláčala,to bol nekonečný príbeh.....lebo krajka jedna a boky 4...čiže umyť,usušiť a zas natrieť čoko...a tak dokola 😀
ale napr. mojmu chlapovi detailistovi som povedala rovno, ze nech sa paci, pod to urobit ty 😀
a viete si predstavit ako to dopadlo 😉

Ahojte kocky tak pridavam moju dalsiu tentokrat som robila pre moju maminu 🙂) ruze som robila prvy krat ale myslim ze sa vydarili 😀