Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@lokalistin presne to ma napadlo, ze riedit to 😝
babulkyyyyyyyyy, robím prvýkrát autko z burizonky, len aj napriek tomu, že som ju pred použitím pomlela, tak aj tak mi ostáva po vymodelovaní nie rovný, ale hrboľatý povrch, nepáči sa mi to 😔 . Potierate niečim vymodelovanú vec pred tým, ako nahodíte na vrch hmotu? Alebo mám pridať viac roztopených marschmallow cukríkov? Ďakujem za každú radu....
@jakelina asi ho spravim len tak ze 2d nasla som na nete takyto obazok to je asi jedla oplatka tak ze by som to takto neako s marcipanu uobila a dolu k torte dam tych dvoch co uz mam vymodelovanych alebo fakt este neviem ako to spavim esteze je to tej kamoske jedno hlavne nech su dinosaury a rex http://www.google.sk/imgres?imgurl=http://i.eba...
@lucula73 , @anda1980 ďakujem babulky, mňa teraz napadlo, len neviem, či to nebude totálna blbosť, ale idem to skúsiť... vyvaľkám natenko hmotu a priložím ju na vymodelované burizonové autko...budem ju hladiť na povrchu autka, nech sa vtlačí do tých jamiek a budem ju hladiť a hladiť a hladiť, až kým nebude povrch hladký, uvidím, či sa mi to podarí 😅 😀 . Potom potiahnem už klasika farebnou hmotou, no držte palce, snáď to nebude úplná hovadina 😅 😀
babulky este som vas chcela poprosit ci nemate neake inspiracie ako pekne ozdobit macipanom roladu
@mia1111 ja som tiez nacgala hmotu na to a potom potiahla, ale nemala som ich pomlete a aj tak mi to bolo potom vidiet, u teba by to mohlo fungovat
zienky, chcela som sa opytat, ci nemavate problem s mmf v poslednom case, konkretne, ked farbim bitter lemon-kou, tak je stale porovita, tazko sa valka, proste otras. ostatne farby su v poho a to skusam z roznych cukrikov, lebo americke sa minuli, ale neviem prist na to, preco je taka hrozna ta zelena, vychadza mi len ta gelovka 😠
Kocky, ked robim coko tortu a plnim kremom nutella + mascarpone, pod potahovku mozem potriet aj tymto kremom, alebo radsej omaslovat? Este som to takto neskusala a neviem, ci by sa to netopilo potom ako so slahackou. Dakujem za vsetky rady!!!!!!!
babule sladke... az budete mat xvilu cas, ocenim kazdu jednu odpoved na dotaznik o spokojnosti s cukrarskymi obchodmi pre SR www.surveycrest.com/survey/cakes pripadne CR www.surveycrest.com/survey/dorty
@ladkaspackova používám už dlouho podložku z Ikey, http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/6670..., mám 2, jednu jsem si rozdělila na menší, je z plastu a nenatahuje se jako vál, válí se na ní pěkně a stojí asi 99 Kč. Silikonové podložky jsem odložila.
@mysiatkoo poslane 😉
@pristela pro Božské dorty z Primy se zaregistruj na www.grabuj.cz, můžeš si vybrat pořady z Tv programu českých televizí a pak si stáhnout ten pořad. Jen je třeba na začátku i konci vymazat reklamy z TV. Nikde jinde jsem nenašla, ani na ulož.to. Ale bez problémů stahuji a je to ve slušné kvalitě. Bohužel se to týká jen nastávajících pořadů.
holky,pořídila jsem si smart flex,ale něja nevím jak s ním pracovat-je to tvrdý jako cihla-povolí to normálně nebo to mám nahřát nebo co???

alebo ju teraz zacnem riedit s bielou 😀