Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
ja som kooonecne dokoncila tu moju nadielku...no poviem vam, mam dost popri robote a detoch 😝 😝 🙄
mna taaak boli chrbat, ze ledva zijem 😖
musela som si dojst na chvilku nohy vylozit, kym to poskladam a nafotim 😝 😉
fotim ale az rano..za denneho svetla, bo dnes by ma tie tiene uuurcite do hrobu priviedli 😠 😀 😀
@vladiella ja dávam suroviny tak "od oka" tu tu je recept jediné, čo viem presne je, že som tam dala 1 kg polohrubej múky :0) a 6 pod šupkou uvarených zemiakov. kvások z čerstvých kvasníc, mliečko, 3 ks syrečkov Apetito, soľ a štipku cukru, 1 šálku oleja. Zemiaky treba uvariť a nastrúhať na strúhadle a zapracovať do cesta nechať vykysnúť a upiecť
ahojte babule neviete mi poradit v akych rozmeroch by ste robili tortusu dole kocka a potom dva kruhy akoze 3poschodova nechcem aby zas mala 15kg ale chcem aby bola 3poschodova neviem sa rozhodnut mm mi v praci ma vyrobit stvorcovu formu tak nech mu viem dat instrukcie. Dakujem pekne
Dorobene 😵 zadania:babka s dedkom v zahradke ako sedia spolu na lavicke(dedko ma narodeniny a zaroven vyrocie sobasa), krstinova podla jednej co som robila pred vyse rokom pre kamoskinho syna a kniha kde na jednej strane ma byt datum narodenia s casom, na druhej den narodenin a cislo 20 v strede zaujmy mi neboli ziadne povedane a cisto len datumy sa mi nejak nezdali, tak som nad tym hodinu sedela a pozerala ako to nejak dorobit-a hviezdicky su kriklave zelene-bitter lemon, len som to rychlo fotila este nie pri riadnom svetle a ked som sa potom rozhybala ze ju odfotim este raz, akurat mi zazvonila ze prisla pre tortu

@njonja jeeej, ďakujem. A všimla som si nejaký prídavok u teba, gratulka veľká 🙂