Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
dakujem dievcata za rady a chcem sa spytat este na jednu vec, robim krem ale namiesto masla davam heru, davate ju v rovnakom pomere ako maslo, alebo davate viac hery? dakujem
@mizulienka ja zasadne maslo, nedavam heru vobec
@aduskatt ani ja nedavam, tiez robim iba z masla, ale oni si sami vyziadali heru, maly nemoze maslo.
@mizulienka aha🙂 ale ak nemoze maslo, tak by som ho tam vobec nedala, ci?
Zenicky kupila som si fondan biely a ked si kupim farbivo tak sa mi dobre zafarbi idem robit prsnatu tortu prvy krat. Fondan bol v akcii za 1,99 v tescu tak ma to zlakalo a teraz neviem ci som zrobila dobre :(
Prave ze idem kupit nejake farbivo a neviem ake potrebujem telovu farbu spravit z bielej a este cervenu myslim ze to je take praskove
@aduskatt asi som to zle napisala, ja idem uplne nahradit maslo herou...ide mi iba o to, ci davam gramaz taku istu ako pri masle, ci nahodou hera nie je nejaka redsia alebo tak...v recepte pisali, ze 300g masla, cize som dala 300g hery a zda sa mi to dost riedky, tak ci netreba dat viac 😀 😕
@mizulienka ahaaaaaaaa🙂) tak takto som to z prispevku nepochopila ani nahodou🙂 tak potom prepac, v tomto Ti neviem poradit☹
@jakelina boticky krasnucke a ta cokoladova je krasne rovnaaaa, tak mozes byt nadmieru spokojna...... 😵 😵 😵 😵
@mamina1978 dakujem krasne su vsetky ukladam
Dievcataaaa, prosiiiiiiim potrebujem rychlo, na kolko stupnov mam piect ten pernik????? Uz mam vsetko na plechu a tapula neviem na kolko stupnov zapnut ruru ☹ ☹
@jakelina Maji prosiiiiim pomooooc , ak si este tu potrebujem surne vediet kolko stupnov na tie pernicky ☹ ☹ ☹
Dievčence moje 4 torty za mnou a som grogy , keď dopijem kávu tak pridám foto , teraz sa pokochám vašimi dielkami . 🙂
@akapulko Pekná tortička,ale nemala byť 3 naopak ?
@mamina1978 jupiii ..... uz to maaaaam 🙂 som si presla niekolko stran dozadu, ked si tu davala inej kocke ten recept a nasla, ze som si, ze na 200 stupnov, to len ja som si ho dokonca nedopisala 😅 😅 😅 😅
Cesto je fantasticke , velmi dobre sa s nim robilo a nadherne vonia 🙂 Dakujem krasne za receptik.... 😉
@jakelina ten prispevok vyssie bol pre teba 😅 ja som ho omylom poslala sebe 😀 😀 😀
Holčiny pridávam dnešné dve , dufam že pani jednej z nich sem nechodi a neuvidi ju 😀 bo ma prist po nu az o chvílku 😝 požiadavky - futbalová aby mala vela drobností na ujedanie 😀 a zvladla cestovanie , zvieratková ta sa dohadovala malinko dlhsie 😀 tu sme skončili nakoniec na podmienkach len nech su farby pestré nie nevýrazné a nech su tam zvieratka, žienka spomenula ako prvé tieto tri tak som ich aj urobila..
este ma čaka strasna hroza ☹ ☹ ☹ ☹ kamión aj s pánom ☹ všetko podla reál foto ☹ ☹ plakať sa mi sceee ☹
aa este pridávam postup ako robím ja "maskáčové" písmenka 😉
@pristela Nádherné tortičky

@mamina1978
@lokalistin 🙂))))))))))))))))))a ja na nu cely cas cumim ze co tam mam divne 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ma 63 😀 😀 😀