Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@vlada111 ja som ju kupovavala v Samoske v Dubravke ale za 1,09, potom som ju videla v hypermarkete tesco, a cena tusim rovnaka a minule som si ju vsimla v tesco expressa kupila som ju, takze mozno bude aj tam...
ach baby robim minitorticky na stuzkovu, 45 kusov a nevladzem uz 😖 som ganasovala od rana do teraz a este vsetky treba potahovat a zdobit 😝
😀 😀 😀 😀 😀 taaaak uz som vyskerena mam napecene 😀 😀 😀 😀 😀 musela som sice utekat aj s vajcami o dva dediny dalej ale hotovo 😝 😝 😝
@mamina1978 kráááásne
@adrika202 no a včul daj udaje, kolko vazila jedna , ake rozmery ,kolko plnená a kolko si zapýtala . Mne totiz stale drzia tí s tymi šálkami 😀 😀 😀 šlahne ma , maju to az na september, stale cakam ze ich to prejde , no termín maju u mna objednany uz druhy rok 😀 a priebežne mi holka napise , aby som nezabudla 😵 😀 😀
@vlada111 dakujeeeem ....... 😵 😵 😵
Tááák,a hotovo.Tento týždeň som rýchla,musela som všetky torty včera večer dokončiť a zo soboty popresúvať na dnes,lebo poobede idem konečne dokúpiť darčeky a zajtra robíme klobásky ,tak by som nemala už čas na torty.Nebolo bohvieaké zadanie čeveno biela v závese kvetov ,tak ja lenivá rýchle veľké kvety spravila,malá celá ružová tiež 3 veľké kvietky 😀 , farebná a aby boli pozapichované hviezdičky a nápis happy birthday,zasa ďalšia posteľ a šmolkov som ja vymýšľala. Tak som to rýchlo odflákla,.veď aj lenivosť je dar boží ,no nemám pravdu? 😀
kočky neviete mi poradiť,kde sa dá zohnať obojstranná lepiaca páska???????potrebujem rýchlo.........
neviem ako mám nalepiť stuhu okolo polystyrenovej podložky
ďakujem.

@akapulko uf