Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@timuss tot moj nazor : ak sa ti podari urobit ryhy do kvietkov aj listkov a trosku dotienovat nejakymi praskovymi farbami, moze to byt pekne... len... si nie som celkom ista kombinaciou farieb, ktore si zvolila, ale to je cisto subjektivne 😝 😉 a ak mas extruder, na tie stonky by som ho vyuzila - pripadne aspon striekacku, aby to bolo rovnomerne...
ženičky nádherne tortičky
Dievčence sladké, pridávam moju tortušu, vôbec s ňou nie som spokojná, ale už kašlem na to ....požiadavka bola, aby bol na tortičke motýľ, veľký kvet a lúka. A čítam tu akých pomocníkov - mixérikov si kupujete, tak sa za moju Veronku pochválim ja 😀 😀 😀 už aj ona má svoj mixér, vymixovala mi v ňom šľahačku do kávy 😀 😀 😀 a dokonca jej ladí aj s kuchyňou
@lamps prve co ma napadlo süss
@jakelina krasne tortule, len ako uz @pristela pisala, ked mas ten napis takto vedla torty, alebo na hladkej ploche, tak sa da vygumovat
tak a moja jedna dnesna, velmi tazko sa mi robila, som myslela, ze ju ani nedokonam, kedze som dostala sms, ze zomrel dedko-piatok 13 😢 dam vam aj fotku, ktoru mi poslali, ako ma vyzerat, tak som povedala, ze bude trosku ina
@lamps krásna tortička, ako ty môžeš byť so svojími tortičkami nespokojná nechápem 😀 Len mne na tom motýlikovi chýbajú krídelká ešte 😅
@ajka82 tá čokoládová je úplna bomba 😵
@jakelina krásne všetky do jednej 😵 pani krtečková 😀 toho v lietadielku určite raz okopírujem, lebo je úžasný 😵
@lokalistin krásne obe 🙂 Inak čo si dávala ten leták na ten mixér, tam je misa 4,3 litra, nie je to málo? Ja by som chcela aspoň na 10-12 vajec, aby som mohla dvojitú dávku urobiť na 23 cm kruh keby bolo treba, to asi potrebujem väčšiu, že?
@lokalistin no na tvoj komentárik som musela použiť prekladač 😀 😀 😀 😀 ja vôbec neviem po nemecky 😀 😀 😀 a myslíš túto poslednú tortu? tá vážila 4,80 kg obe poschodia boli plnené len dvakrát. A v jednej vrstve bol čokoládový maslový krém. Ja keď robím štvorcovú 25 x 25 cm tak váži okolo 4,50 - 5 kg, keď je naplnená na dvakrát.

@govinda vydrzi, ale vybrat z chladnicky.-) zabalit do igelitu a do uzavretej nadoby......v chladnicke Ti moze splesniviet