Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Kočky, prosim radu. ČOKOLÁDOVY pribinak + chcú do ttoho banány. Ešte som takú kombináciu nedavala. Bude to ok?
@levandulka3 ahoj, su namacane v Candy Melts
pridavam Vam sem moje dve este predvianocne 🙂 ta druha, s tymi sobmi nemala hadam ani kilo 😀 bola uplne pidi midi mini, pretoze z tej prvej mi ostalo trocha kremu a bolo mi ho luto vyhodit, kedze sme na sviatky cestovali 🙂 torta so sobmi a Santom bola podla foto, ktoru mi nedavno posielala priatelova sestra ako inspi do buducna (z toho dovodu som tu mini tortu podarovala prave jej 😀 ) a druha torta vznikala z toho co som mala v hlave 😀 ked mi kocka napisala, ze to necha na mna, tak som nejsla ani googlit a hned som vedela co chcem spravit 🙂
nemam ziadnu formicku na efekt dreva, tak som vsetko robila kosticami na modelovanie a som velmi rada, ze mi to kazdy chvalil 😅 ze sa to predsa len podobalo na to drevo 😀
a vsetko vsetucicko na torte bolo jedle, ziadne sparatka neboli pouzite 🙂
tot moje posledne torty tento rok 🙂 buducu mam az na 4. januara
@michaela3011 perfektneeeee
ja som po velmi dlhom case zase mala prilezitost piect. Kedze to robim tak raz za mesiac az dva a medzi posl.a touto sme sa stahovali tak neviem poriadne kde co mam a zabudla som ze som chcela piect.. takze od vcera viem ze narychlo dokazem spravit tortu za nejake 3-4 hodky 🙂
Ten potah je dopredu potlaceny formickou a potom popisany perom...to trvalo asi hodinu...
Ahojte sladulienky,
zelam Vam aj ked trosku 😔 oneskorene krasne Vianocne sviatky a stastny novy Rok 2014 ....... 🙂
@lokalistin dakujeeeem 🙂
aj Vam vsetkym dakujem za Vase "pacitka" 😵
@ajka82 tie gulicky na boku torticky skvely napad!!! a urcite aj zabral vela casu, ze? 😅 😀
@michaela3011 tak trosku sa mi sniva po takychto tortach o gulickach 😀
@michaela3011 Jéj Miška, ja som tiež túto zo sobmi práve pred pár dňami robila 😀 Ona kolovala po FB a tak som hneď mala objednávku, že takú chcú 😀 druhú len takú jednoduchšiu chvalabohu, lebo tí soby boli vcelku prácny 😝 😀
Inak nádherné tortičky babulky ste porobili zas, radosť pozerať a páčitkovať 🙂 😵 😵 😵 Dúfam, že prežívate všetky pohodové sviatky 😉

sice neskor, ale vsetkym sladulienkam a tortickarkam
Pokojne sviatky a v Novom roku vela tvorivých sladkých napadov, milých a spokojných klientov, zdravie, lasku
pridavam vianocne prianie ako inak vianocných smetiarov a tiez smetiarske medovniky, mali mat este cestu, stromy a domy... ale Samko ich pojedol 😀 😀 😀