Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@jakelina Nádherné tortičky
@evicaka Nádherná tortička
Ahojte babenky prosim Vas ked davate na tortusu hracky lepite to niecim aby to nepopadalo?
@mia114 vôbec sa nestresuj za farby, zelená vyzerá úplne normálna zelená Wilton - ja by som pridala aj trochu žltej a budeš ju mať krásnu svoetivú, ružovú daj rose rose, tá bude ešte krajšia ako tá ich na obrázku. Už tam máš len klasické farby a zlatú. Akurát modrá je perleťová, tú popr. popráš perleťou alebo sa ich opýtaj, či musí byť perleťová
Kočenky moje zlaté, děkuji všem za To se mi líbí a milé slova. Mám toho akorát dost. Malý mi onemocněl, tak kdoví jaká bude noc. Jdu dřív zalehnout. 😝
baby, mate nahradny plan, ked marcipan skovci v kosi?
Ahojte dievčatá,chcela by som sa opýtať na názor ak budete také ochotné prosím neberte to ako reklamu priznám sa nepečiem ale venujeme sa s manželom mini obchodu pre cukrárov a potrebovala by som názor odborníčok na maďarskú hmotu UNIDEC stretol sa už niekto s touto hmotou ďakujem za ochotu a aj názory prajem všetko dobré máte skutočne šikovné ručičky klobúk dolu za také umelecké dielka.

@79zuzana 😀 😀