Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
smola @maya30 , už si odhalená 😀 😀 😀 , toto dokáže len mimozemská bytosť, to množstvo za tak krátky čas a v takej kvalite. Len prezraď, z ktorej planéty Ťa sem poslali, možno by tam niečo naučili aj mňa 😀 😝 . Ja budem na budúci týždeň robiť až 1 tortu 😅 a už teraz si chystám na ňu vláčik. Strávila som pri ňom 3 večery a aj tak nie som spokojná 😠 . Skrátka máš zlaté ručičky. Mala by si si ich dať poistiť 😀
@halienka ďakujem, tak nakoniec som pýtala 38,- Eur, lebo to bol kolega a nechal mi 40,- 🙂 aj to mi povedal že veď mi dá presne koľko by stála normálne, ale sľúbila som mu do 40,- tak by som viac nevzala 😅 aj tak som happy lebo prvá torta ktorú som predala za real hodnotu 😅 . a teraz ma zasa čakajú dve, ktoré darujem sestre a potom ocinovi 😉
@mamcas Jasné 🙂 No problem. Prave som robila uz tretiu v poradi.

@maya30 tak to fakt ani nechápu, to se příčí všemu co považuji za možné udělat za jeden víkend. Všechny tak krásně vypracované a rovné, fakt obdivuji a smekám. 😉