Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@ajka82 no riešila som to tu pred Vianocami...ale vyriešila som to iba tak ,že som tej osobe napísala a ona zrušila stránku a potom si ma sama odobrala z priateľov...tak teraz neviem či zase niekde na nete niečo podobné nie je....nakoľko teraz nedokážem sledovať jej činnosť...no kašlem na to už... hádam som jej dostatočne prehovorila do duše a už mi to nespraví...
Dievčatá od pondelka americký týždeň v Lidl
@pipka skús pozrieť aj sem , možno je tu aj postup nejaký http://www.pinterest.com/search/pins/?q= Ironma...
ahojte. V peceni som uplny zaciatocnik... a tak sa obraciam na vas. Urobila som pribinacikovy krem, ktorym chcem plnit korpus a cele by som to rada ( 🙂 ) potiahla MMF. Moze ist tento krem aj pod potah alebo musim hladat nieco ine? lebo vacsinou sa spomina maslo s cukrom a raz som kdesi vyguglila ze pri mmf moze ist aj tento krem. Tak teraz neviem
@dagmarmustafa Prekrásna 🙂 🙂 🙂
@anculala ne nemůže, dej máslo s cukrem, čokoládou a nebo odřezky. Nebo pokud se ti chce vařit pudink, tak může být i pudinkový, ale musíš dát na jedno máslo necelého čtvrt litru pudinku, jinak to taky bude dělat neplechu. 😒 Já to neriskuji, všechno co obsahuje vodu topí potah, tak raději ani pudink ne.
robim s bielym cokoflexom a chce sa mi plakat☹((

@lawli pokial viem tak oficialne by malo aj byt napisane, kde fotku nasli...odkaz na stranku, alebo casopis a podobne, pri kazdej foto, co nie je tvoja a ty ju niekam zavesis na internet... no to co sa stalo tebe, sa mi aj nieco mari, ze si cosi take riesila...to vazne nechapem takych ludi ☹ 😠