Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@jakelina presne si ta viem predstavit 😅 😀 😉
ja som vcera tak kmitala...jedno vyvalkala, druhe do striekacky, tretie nalepovala...no mala som na to celu noc..ale ta predstava, ze o siestej rano do skolky 😝 😝 🙄 a cim viac sa ponahlam, tym viac sa motam, vsetko mi pada, kazi sa mi...no nemam rada toto "tvorenie"popri robote 😝 😝 😅 🙄
najlepsie detske torticky, kde je jeden macík a pre dietatko k 1. roku 😅 🙂 🙂
@jakelina tak u nas maju vselicoooo, aj podlozky strukturovane, rozne valceky, vykrajovacky, zdobitka, silikonky, vykrajovaciek do aleluja 😉 podla mna keby som za nim isla s mojou krajkou, tak do mesiaca tam maju aj krajky na tony 😅 😅 😎 asi to tak spravim 😀
toto sa cinanom musi nechat...oni su pohotovi obchodnici 😝 😀 😀 😅 😀

@pipka kdybys mě viděla, ušlehala jsem směs na krajku, šup do formy a do trouby, mezitím jsem vykrajovala ty kytičky jak divá. Pak krajku ven z formy a šup natřít další směs a zase šup šup vykrajovat a dělat ty žluté středy do těch kopretinek. 😀 😀 😀