Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Pocujte zienky odkialobjednavate z Ciny? Ja som objednala pred 3 tt a stale mi nic neprislo a teda pisu, ze 5-11 dni. Je to blbost a mam len cakat? A ja som krajky nevidela, prosim dajte link 🙂 ja som objednala nehake silikonove veci na skusku, ci budu dobre.
@pipka ktory cinak myslis? Isla by som kuk niekedy 🙂
Kujeeeem za odpovede 🙂
@mamcas http://www.aliexpress.com/item/S-S-L002-big-but...
Jak pojedeš dolů, tak jich tam je víc
Holky mě ta krajka a i jiné věci přišly už za dva týdny od zaplacení. Platila jsem to 9.1 a 22. 1. už jsem to měla doma.
Tortička pre moju susedu k jej zajtrajším narodeninám a zákusok pre kolegynky
@lucula73 to je taký vymyslený,upekla som dva piškoty,spodný plát som potrela žele čer.ríbezle nato som urobila jogurtovo šľahačkovu plnku,poukladala som les.zmes mrazenu a priložila som druhým platom,mala som ešte plnky tak som ju natrela navrch a postriekala čokoládou a je výborný 🙂
žienky, prosím o radu, poprosila ma urobiť na karneval také mini mufinky s motívom šaško a pod., len neviem, či sú to mufiny alebo tie cupcake ( pridávam foto ) prosím o nejaký dobrý odskúšaný recept + ak môžte ako sa pohybujú ceny za kus.,, Vôbec nemám odhad

@jakelina no, nejak to nejde🙂)))
sak sa pochvalim, ked to tu bude