Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Divčatá,robili ste niekedy korpus prerezaný len na polovicu a medzi dve plnky miesto korpusu piškóty v niečom namočené??.ak áno.je to chutné a guľaté,alebo dlhé v prípade pozitívnej odpovede,ďakujeeem..nejak som neodhadla počet vajec a mám nízky korpus ...a piecť ďalší moc času nemám 😀
@jakelina aj táto je pekná http://www.aliexpress.com/item/S-S-L001-big-flo... 😀
Dievcata prosim o tapetku 😀 torta okruhla, jednoposchodova, pre dievcatko na jeden rok, ruzova a poriadne precackana ;) milujem robit torty pre cernochov 😀 Ale viem, ze vy mate stale perfektne napady. A ze k tomu potrebujem 50 cupcakes radsej pomlcala 😀
@maya30 a ty cim mazes tortu pod potah? robis to tak ze ju chladis opacne na papieri ako si pisala? v poslednom case mas krasne hranate torticky. a potahujes smartom?
@mysiatkoo prosim ta kolko susis krajky? uz som ju dlho nerobila a zabudla som si poznacit.... a farbis praskovou radsej ako gelovkou? alebo je to jedno?
@sikag ja som zacala davat ganaz - smotana+cokolada v pomere 1:2 podla postupu od @mysiatkoo , chladim ju dole hlavou a potom otocim a veru odvtedy mam ovela rovnejsie torty...teraz som ganasovala aj krivu tortu, ale to chce este trochu cviku 😉 a potahujem zasadne s mmf 😀 uz som na nu zvyknuta a samozrejme aj cenovo vychadza najlepsie
jedna cokoladova ...ostatne tento vikend zrusene kvoli chorobe a necakanej robote a som aj rada, lebo som asi nieco zle dojedla, co som mala poodkladane par dni v chladnicke, aj ked vyzeralo vsetko OK a tak ma boli zaludok, ze nemozem ani stat...take krce mam 😖 ...len chvilkove upokojenie po tabletke a probiotikach...a hlavne, ze detom nic neni...a ja sa musim naucit, ze nemam byt dojizdak 😅
zadanie nieco pre 20 ludi, nemusi to vyzerat, hlavne ze bude chutit aby som mal co ponuknut cca 20 ludom 😎 po dlhych otazkach,...moze byt nieco do cokoladova 😝
@woman04 ano robila, torta ako tiramisu... 😉
@luciahromadkova ďakujem,už je chladničke,dala som piškóty namočené v malinovom sirupe,kávu som nechcela,je to pre dieťa...a plnka parížsky s mascarpone a maliny 😉 asi budem do rána hore 😀

prooosimmm cim sa lepi aplikje ta jedla oplatka na tortu?? dakujeeeem