Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Tak a moja Barbie-podla poslaneho obrazku, nemam to rada, pretoze ja som este neni taka dobra a moc ma to skrelo, ze moja neni taka pekna ako ta z obrazku, nejak si ludia zacali hladat inspi na nete a posielaju obrazky, budem to musiet zatrhnut-doteraz som robila, ako som chcela ja, ale mamina bola nadsena, nevedela som, kde vorata meno, tak je na satach 😝
@maya30 Nádherné tortičky
Kočenky děkuji 😉
Ahojte žienky, nemáte náhodou uložené nejaké tortičky na krstiny s kolískou? Niečo jednoduché, elegantné...Mala som jednu vyhliadnutú, ale neviem ju za svet nájsť... Vďaka 🙂
Další za tento víkend odevzdaný. Dělala jsem k tomuto zdobení narozenin http://www.balonky.cz/obchod/talire-kelimky-a-s... a teprve až jsem to dala do krabice, tak mě napadlo se podívat na net a zjistila jsem, že jsem měla špatné zdobení deštníku, tak jsem ještě rychle předělala
@martina7905 ten tank máš krásne urobený
@adrika202 kvetka, prosim Ta z coho su urobene tie vezicky na tušim poslednej tvojej torte?dikes
@dagmarmustafa zrolovany papier taky tvrdý čo mi ostava z baliaceho papiera 🙂 a potiahnem 🙂 samoska že upozornim že to ni je jedle 🙂 aby mi to na tom držalo tak potriem ten papier modecor gelom ... a strechu robim tak ze vystrihnem kruh z jednej strany ho do polivice rozstrihnem a stocim to tak že sami vytvori strieska,,, teda tak to akoby prelozim na seba..vysvetlujem ako dili ale neviem ako to inak vysvetlit 🙂
a ked to po sebe čitam tak mate so mna dojem že mam tri triedy na zakladnej škole 😀 😀 😀 😀
@kattikakiki ano 🙂
babky ahojte, dúfam, že už oddychujete všetky a tiež kukáte tie, krásne výtvory, čo tu zas pribudli 😵 😵 😵
@maya30 nedalo sa inak, musela som si tvoju romantickú škatuľku uložiť do inšpirácií 😵 náádhernáááá 😵
Ja pridávam moje dve tohtotýždňovky, s Messim som sa trošku potrápila, ale tak hádam chlapcovi radosť urobil, no a morské prasiatko nič moc, ale prvý krát 3D, tak na prvýkrát vcelku dobre, len som mu fúzy z drôtikov zabudla dať. Ale pani sa aj tak strašne tešila, tak to je základ 😀

@maya30 ta levandulova fakt nema chybu