Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@elamaslakova tá kabelka je perfektná.
@mimcak Ďakujem
@adrika202 Nádherné tortičky
@luciahromadkova Luci a vy mate tiez otvorene 😕 sak nam povedali, ze len usiakova a sekuriska funguje...to uz pridavaju? 😅 😝
inak ta uplne chapem, my si stale robime srandu, ze v skolke je najlepsie ked tam nie su deti 😀 😀 ja bych tam aj spavala 😅 😀 😀 ale v ramci srandy samozrejme 😉 ale tieto prazdninove cinnosti, to je o hubu 🙄 to nepochopi, kto nezazil 😝
vydrz to moja, budem na teba mysliet 😉 buduci rok to mozno caka nas 😅 😝
@pipka nie je sekuriska otvorena ale my... /ta nie je nikdy otvorena, ale vzdy od nej mame deti.../ no povodne sa planovalo ze usiakova...
lenze u nas bol problem v tom, ze dali nam emailom z uradu zidtit pocet zaujemcov a mne teda nikto nepovedal, ze ak bude malo deti otvori sa 1 zberna MŠ... vraj sa o tom bavili na porade pocas mojej rodicovskej... lenze mne nikto tuto info nedal a tak sa prihlasilo u nas 46 deti..../potom ked sme vypisali oznam ze usiakova, tak sa rodicia z nasej MS isli stazovat na urad.... a potom mi len odkazali po rodicoch, ze my budeme mat otvorene....a ze zberna pre dalsie skolky..../ a to je este story okolo toho, ze nam daju ucitelky a nakoniec len 1, takze som si to musela zabezpecit sama..., ved urobim o to nejde, ale v kancli mam papiere asi vsade... zatial neviem co kde mam.... lebo kopec veci musis riesit, do toho bolo samo chory, takze ja fakt neviemkedy to dam do poriadku a este musim spravit mimoriadnu inventarizaciu, kedze majetok skoly som oficialne neprevzala 😕 ale vsetko je ok... zvladneme
@luciahromadkova ale usiakova je, sak nase decka idu na usiacku? 😕 😅 😉
@pipka ano aj ta je...
@mamcas podľa tohto návodu som poskladala tortu. len ten stredný plát som hneď robila menší. http://jasnaskitchencreations.blogspot.sk/2011/...
@elamaslakova Aj aja som sa obávala,ale šlo to celkom fajn,určite by si zvládla aj ty, ked dáš takú kabelku tak čo by nie. 😉
Ďakujem 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
ake krasne torticky popribudali 🙂
@aduskatt si mohla aj tie kolesa obtriet pipinggelom ☹

@florentina ty ale rychle posli manzela na doucovanie z biologie 😝 😀 😀 😅
sak to je presnaaaa dracica zo Shreka 😎 😎 😎 krasna 😵