Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@elamaslakova krásné je máš
@muffinka8 krááásne,tak takto nejak by som to aj ja chcela vedieť,keď budem veľká😀
@lamps nádhernééé🙂 ,a tá posledná.farebná, wow!
@jakelina ďakujem Majka 🙂
@janka22201 máš povedať, že to chceš vedieť ešte lepšie ako ja 🙂
@muffinka8 ja som skromná 😉 ja by som bola šťastná už keby som sa dotiahla do takéhoto levelu 😀
@elamaslakova juuuj ale su krasne ze mnam, mozem poprosit recet? 🙂
@muffinka8 neviem sa na tu poslednu vynadivat 😵
@lamps madherneeee, a nemozem sa vynadivat na toho konicka, je kraaasny! a aj ten havko je strasne milucky 🙂
@muffinka8 jeeeej, to dievcatko ma aku neznu tvaricku 🙂
@bubobubina 😵 😵 😵 😵 ďakujem
dievcata, poznate tento isomalt polotovar? http://www.peceniehrou.sk/sk/produkty/isomalt-p... som si z neho skusila spravit akoze drahokamy, odlozila, zabudla na ne a ked som ich objavila, boli roztecene 😅 ono tam pisu, ze aplikovat tesne pred konzumaciou, ale sak ked torta nie je pre nas? 😒
@muffinka8 prekrásne tortičky
@lokalistin nádherná tortička.. ja kvetinky vôbec neviem robiť..
cokoladovo-bananove muffinky pre mojho synovceka a neterku 🙂
@denisak77 😵 ďakujem, mám ich v hlave 😀 😀 😀 a na tej torte pre našu Terezku, stačilo len pozrieť na to šidlo, čo mi tu pobehuje a bolo to .... len sme s mm skonštatovali, že keď sa Terezka v realite zrúbe na korčuliach hrozne sa jeduje a vrieska, ale takú najedovanú som ju nemohla dať na tortu 😀
baby, už sa vám stalo, že po natretí jedlej oblátky dekor gelom, sa začala oblátka vlniť? ma ide poraziť 🙄 😒 už som ich nejednu robila a toto sa mi ešte nestalo ....
kocky pekny neskory vecer 🙂 pridam Vam sem (trufam si 😀 ) foto "ako z hranateho korpusu vznikli zenske krivky" 😅 😀 ten bordel ( ozajstny, nie ako ma @jakelina 😀 😀 😀 😅 ) si vazne nevsimajte 😀 mame pidi midi mini kuchynu a siiiicko co pocas pecenia chytim do ruky, odkladam na jedno miesto a tym je stol, tak to potom aj vyzera 😀 ale aspon mam sicko na jednom mieste 😀
korpus mozno vyzera, ze mi zhorel ale neni to tak 😀 zarovnavala som ho trosicku aby som mala aj odrezky, aby som mohla zväcsovat vnady tej krasotinky 😀
este raz, pekny vecer Vam prajem 😵
@jakelina dakujem no to sa ani tienovanie neda nazvat je to len rozotreta farba stetcom a vznikla z toho machula, ked som to dala nad paru to vyzera zrosku lepsie, ale mala som pred sebou fotku ozajstnej a teda ni trolilinku to neni tak ako som chcela
@sticker dakujem, je to len skrabkou na zemiaky nastruhana cokolada
@akapulko dakujem😉
@pppeeetttaaa dakujem no ja sa tiez len svojpomocne ucim 😉
@elamaslakova mnaaaam dala by som si

@elamaslakova wooow 🙂 tak na takéto niečo ja nemám odvahu 🙂 parádne, hneď by som si dala 😵