Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@eliska22 velmi peknucka, taka jemna 🙂
@lawli to kinderko je ako skutocne 😉
@halienka ta bordova mi zostala z minulej torty a robila som ju zo "zbytkov" ruzovej farby, takze je v nej ružova, červená , hnedá a aj žlta tam bol, no prosto nadavala som bo to stale nebolo bordo 😝
@janka22201 jooo , ten kvet je tazky ke sa daju hrube tie lupienky, no ked ich stensis tak az tak tazky nieje , ja som ho vculeky robila len druhy krat, nepouzivam ho velmi , davam na torty radsej vacsie a lahsie kvety 😀
Holky dakujem moc za kazde jedno pacitko aj pismenko a cmukááám 😵 😵 😵
Tak moje za tento vikend. Mala som co robit a chrbat som si uz necitila vcera, ale dobojovala som a ta s tou mini pici harmonikou sa pani strasne pacila 🙂 Kittinka pre kamosku, v utorok objednana, taky mensi priemer. Ta prva to je panacik Top gear, Stig sa vola, bola na zelanie 🙂
Jaj a babulky robila som s pettinice a kto este neskusil, odporucam, robi sa s nou perfektne, akurat ze je makksia ako smart, ale nenechava otlacky, lahulinko sa valka, vybera z kybla, proste praca s nou nezatazi nase zenske rucicky 🙂 Dakujem Adi @aduskatt
@pristela naaadhernee vsetky 😎 nechapem ako to v takom mnozstve zvladas 😕 😅 😝
mne teraz volali na dovolenke, ze na april bude spoluziak chciet torticku a ja ze, oki, ale brnkni mi, ked budem doma 😉 ze len taku mensiu...doma kukam do diara, ze jednu uz na ten datum mam...nuz reku mensiu mu spravim..a ted mi chalan vola, ze 3 poschodku a ze na vahe nezalezi 😅 😅 😅 pomooooooc 😀 😅
a ze straaasne im chuti puncovina, no da sa spravit cele jedno poschodie z puncoviny? 😕 😅 ze oni by to horne najmensie chceli celeeee z puncoviny? 😕 😅 tak som povedala, ze uvidim este aku foto mi posle a bud spravim hore len nejaku polgulu, alebo im vrch spravim klasika puncovu a do toho dam ako plnku puncovinu..alebo jaaa neviem 😅 😅 😅
@elamaslakova ďakujem 🙂)
@elamaslakova dakujem
@jakelina ja som tiez sneh tento rok videla prvykrat 😅 😀
ale na horach mi to nevadi, tam to mam rada, ale v meste ho teda nemusim, resp. tu mi ani nechyba 😀
viac fotiek som dala na FB 😉
a teda tortucha taka jednoducha, to som v reklame pri filme robila 😀 😅 lebo sak ked deti koonecne vecer zaspali, tak sme potrebovali nasaaavat ticho a energiu setrit zas na dalsi lyzovaci den 😀 😀 😀
zdobili ju uz deti, takze aj tak vypada 😝 😀
aaale toto som fakt uz neriesila, ze ako bude vypadat 😅 hlavne ze im chutila 😉

@pipka ahooooooooooooooooj 😉