Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@daja55 mne mmf pri postavickach vyhovuje, lebo z inych hmot to byva dlho makke a ja sa ponahlam 😀 tento problem s prasklinami na postavicke mala tusim @lamps ked robila z vanilkoveho smartu, alebo sa mylim ? 😕 Ja som mala len raz k2 a ruzickovu k2 a este ten smart flower a gumpastu na kvety, nemam skusenost s inymi 😔
az teraz stiham docitavat a nestacim sa divit kolke nas postihla korpusova pohroma. fiha tak tomu uz vobec nerozumiem 😕
@jakelina jaaj tak to robievam aj ja, akurat ze este nikdy to horne poschodie nebolo take dokonale ze by som si dovolila nechat ho tam bez aspon mini bordurky 😎 vladka to ma dokonale orezane a umiestnene, to ja este s nim na torte tocim a posuvam aby sedelo co najlepsie 😅 proste to nemam az take tiptop 😉 som myslela ze mi prezradi nejaky tajny trik a nic z toho 😀
ale ako je to možné, mne sa to pod rukami skoro až mrvilo, zoschlo to skôr, ako som stačila niečo urobiť, 😝 neviem , možno je problém v hmote, ktorú som kúpila
@maya30 Vsetky su uzasne! Aj krtečkova. Ty si nezmar 🙂
@maya30 hahahaha, ze to by stihal kazdy
@dagmarmustafa dakujem...dadka ty si sa na tej krtkovej riadne vysantila, tolko modelovaciek co na nej bolo 😀 ani som si to neuvedomila kolko roboty je na nej, inak by som ju tej pani neponukla medzi inspiraciami 😀 😀 no ale vybrala dobre, to uznavam 🙂

@pipka co siii ? 😀 toto by sa popri robote fakt nedalo stihat, este som na materskej ale zrejme uz nie dlho, tak potom to budem musiet obmedzit radikalne, ak aj neskoncim uplne 😎 modelovacky chystam uz od pondelka a vacsinou som cely tyzden od rana do noci v kuchyni, to by stihal kazdy...