Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@lokalistin tot moj nadiktovany skvost 😅 😀 vyzera to ako cervene cudo, ale v skutocnosti to bol pokus o tu hasicsku helmu podla hrackarskej, ktoru mi pozicali ako predlohu 😀 Porsche logo tam muselo byt... je to torta pre hasica, ktory tiez pracuje pre Porsche... a pri odovzdavani mi bolo prezradene, ze co planuju s tortou 😵 teraz idu na nocnu a ked bude prestavka, tak zacnu hukat hasicske sireny, zacne to tam vsetko svetielkovat v Porsche a osobne hasici odovzdaju tortu oslavencovi 😀 ze jaka fantazia!!! bohovska, skoda, ze taku nemali pri vymyslani tejto torty 😀 ked mi bolo prvy krat povedane, ze budem robit hasicsku helmu, tak uz som si predstavovala taku realnejsiu 😀 ale co uz.... aspon bude mat prekvapco oslavenec 😀
kocky pekny vecer Vam prajem 😵
@pipka 16teho ideme na Slovensko... kupim ti tie Ole??? 🙂 len mi budes musiet poslat foto ako to vyzera 😀
@katarina51 zlatko vůbec není drsný, je to úplně hladké. Pokud myslíš tu bílou co jsem měla na fotce.
@michaela3011 one Olé uz mam dohodnute, ale dakujeeem 😉 ale mozno by nebolo od veci mat toho viac, ak by zas niekto chcel 😕 😉
ale uz mi aj Lucka volala, ze aj ona ma doma, tak uz mam zasichrovane z kazdej strany 😀 😎 😎 😉
ale moooc dakujem aj tak 😉
@mamcas ja som teraz robila topánku podľa poslednej šablóny čo ti dávala mysiatkoo...teda spodok podľa šablóny a potom som improvizovala...a vyšlo to celkom fajn, tak kľudne improvizuj 😉 skús si vyrobiť šablóny sama podľa obrázku, chce to len trošku trpezlivosti a predstavivosti (ja jej mám dosť málo a aj ak som to nejako poskladala 🙂 a opätok som robila tiež ručne a bol celkom pekný tenký, ale nevytvrdol dosť a pod váhou topánky sa trochu zdeformoval, tak bacha na to, aby to vytvrdlo... 🙂
@pipka ked budes hocico potrebovat, tak pis 😉
alebo aj ine baby, ktore ste z BA 🙂 nemam problema nieco kupit a dopravit na Slovensko 🙂 16teho som tam jak na koni 😀
@michaela3011 dakujeeem, ak bude treba urcite sa ozvem 😉
@pipka viem, že máš už vyriešené to olé, ale možno do budúcna...krém síce s maslom, ale vôbec nie je moc maslový, každému veľmi chutí 🙂
250 g masla, 150 g práškového cukru a šťavu z 1,5 citróna spolu vymiešať, 2 dl mlieka a 2 polievkové lyžice múky spolu uvariť na hustú kašu, keď vychladne vmiešať citrónový krém.

@mysiatkoo no sak mne sa to nechceeee tiez robit 😖 som zas slubila daco, co sa mi vobec nechce sulat 😠