Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Holky moj si vymyslel na tu svoju okrem ineho aj mrkvovy korpus , tam mu hodim jogurtovu plnku, leeeen , co myslite hodi sa tam nejake ovocie 😕 ja mam rada s ovocim 😀 v tom mrkvovom je jasne koooopec mrvy 😀 a este su tam aj posekane orechy 😕
@jakelina no po mne ked ho jedna nevesta chcela do svadobky , som ho este neznala, tak som skrivila hned pusu, ze fuuuuj 😀 😀 😀 a ona , ze nech si ho urobim pre seba a ze uvidiiim , naaa šak uvidela som 😀 , a ked uz decko moje co nezje zeleninu a ovocie dobrovolne/ pubos , maly Kubo zvacsa šrotuje všetko 😅 / si ho vyberie na tortuchu tak to uz aka chut musi byt 😀 😀 😀 len uznavam , ze nie kazdemu musi chutit, no my co uz nevieme kam od dobroty 😀 😀 😀
@pristela najdem niekde v tej teme receptovej recept na ten mrkvovy korpus idem robit mjej malej k narodeninam tortu tak by som vyskusala nieco nove a mrky mam toooklo vela 😉 😉
inak potrebovala by som neake inspiracie lebo idem jej teda robit spidermanna ale spravim normalneho lebo ruzovy mi pride taky blby ale ona ho chce akoze nech upeciem nasu bytovku a na nej nech je spidermann tak asi by som potrebovala neake torty kde je spidermann na budove alebo co 😉
@dagmarmustafa máš to krásné a jak vidím to množství písmenek, tak to jsi dělala snad týden ne?? 😲 😲 😲
@blcha netusim ci tam je , ja robievam tento : http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=5795 aale najskor odskusaj ci vam bude chutit , ja ho robim aj ako muffinky
@nika1985
http://toptorticka.sk/product.php?id_product=985
toto je tá vykrajovačka,ja ju mám tiež 😉
ahojte, prosím vás viete poradiť, prípadne najlepšie doporučiť zo skúseností niekoho kto robí v KE dobre torty?
Babyyyy z Ba proprosim Vas nemate vykrajovatko alebo silikonku na topanku zensku? Totiz 3d nebude... nemala som na to nervy, tak som sa normalne priznala 😒 a mali by byt take malinke boticky okolo torty a to sa bude zleee vyrezavat, tak otravujem ci si nemozem pozicat 😅 pjosim pjosim pjosim

@pipka hmmmm, nejak podozrivo vela ochotných tu máš, či ty srdiecka nerozdavas vsetkym, hhhmmmm, no dufam ze mne aspon to najcervenejsie a najvacsie 😀 😀 😀 ženska moja 22-23 by som mala byť, prespávať a klábosiť s vylozenymi nohami v BA takze dáááme cafe, este netusim ci pojdem autom ci busom nuz ale termin mam uz v kalendári zabookovanýýý 😵 😵 😵 😵 a tesiiiim , jasne ze aj ostatnych blavackam sa potesim 😉 nuz a neviem ci je tu niekto zo zahoria 😵 ale tam zas budem vikend pred 😉 😉 že slovensko tour 😀 😀 😀