Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@petkamamicka 😲 NÁÁÁDHERA!!!
@marianabila dakujem ti velmi pekne aj ja som bola asi prvy krat naozaj velmi spokojna..🙂
@lokalistin ja myslim ze vyzera... 😄
ahojte baby 😀 idem za Vami ci nahodou nemate nejake inspi 😝 mam robit tortu pre chlapa ktory roby v bankeje to madik na 25!presla som vsetko co ma napadlo a nejak som nic nenasla ☹ nemam paru ako tu tortu urobit 😖 ma byt len mala cca do 4kgnerobila ste niektora nieco take?????????????????????, ☹
Ahojte baby potrebujem pomoc svokra mi doniesla nejaku hmotu na tortu pasta dema špecial čo sa s toho da robyť načo sa to da použiť aj na poťahovanie a na ozdooby ? dakujem
@majkabizonova ja s tym potahujem torty
no lebo ona mi to doniesla a je to strašne tvrde tak neviem treba to asi ako marcipan prve aby zmeklo alebo ako to robite dakujem za radu
@majkabizonova ono to mekne pod rukami🙂)niekto si pomaha mikov ze to tam da na par sekund a zmekne to🙂
akapulko no aj ja som nad tym rozmyslala ze to tam dam takže dobre sa s tím pracuje hej bo už som sa bala čo mi to doniesla ešte osm s tím nepracovala 🙂 dakujem

@jakelina juj ci je maly zlatucky, a veelmi sa na teba podoba 🙂 jasne ze aj torticka je super, robila si to z tych bonpari cukrikov ?