Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@lokalistin no nam stacia aj hrudkave 😀 a nevadi, ze to viac krat treba nechat odstat hlavne,ked nemusim nieco dlho miesit a stat pri tom....
@jakelina no stikutalo sa nam s najmladsim syncekom aj dnes , ked sme sa poobede blaznili a steklili 😀 😀 😀 Jaj Majka, mne je na houby ☹ Po Cortisonovych infuziach mi bolo dost zle a sa mi strasne tocila hlava, ale uz mi to preslo. Zistili, ze mam Myelitis pravdepodobne zo zle vylieceneho zapalu prinosovych dutin. Ale na 100% su si lekari neni isti.Ak sa mi nepolepsi do 3 mesiacov , tak mi urobia opakovanu punkciu likoru ,mrt a vsetky ostatne vysetrenia a budu hladat dalej...... takze ostavam v neistote a ani mi nevedia povedat, ci sa mi cit v ruke a nohach na 100% vrati...... ☹ no povedali, ze to moze trvat aj 12 tyzdnou dokym sa mi polepsi....
@mamina1978 poslane len plnky si musis nejake vymysliet, najcastejsie sa robi biela ganaz-nejaka ochutena, mne najviac mi chutili citronove- mascarpone,citronova stava a citronove ole,ale hned prvy den na druhy den uz boli od toho kremu rozmocene
Dakujeeeeeem prave som citala IP 😵 A mandlovu muku si nahradila teda mletymi mandlami kupenymi ? Ci?
@mamina1978 ach jo, to je bezmoc co?? Držím palečky 😉
Potřebovala bych poradit. Pro malou jsem nechala k narozeninám udělat dvoupatrový potahovaný dort, bohužel jsem onemocněla, takže oslavu musíme přesunout. Mohly byste mi prosím poradit postup, jak dort co nejšetrněji zmrazit?
baby este mam otazku k tej cipke 😝 na tortu ju lepite vodou ci lepidlom???daaaaakujem 😀 😀
@jakelina dakujem 😔
@lokalistin Farby su uzasne.Su sice hrudkovite...nechapem.Ja som kupila z Lidla pomlete mandle,vykydla a bolo.Robila som to prvy x.Mozno aj mne vyjdu na druhy x naprd.Uvidim.Dufam,ze aspon chutili.Cau
@dagmarmustafa dik chutili mi velmi 😉
@pipka já jsem dělala tento a přesně jak píšeš, na konec špejle jsem přilepila kus hmoty....

@mamina1978 na passau chodim so sestrou a mame navi, tak bez, neviem ci zvladnem, recept ti hodim z domu, ale rychlovka to neni, ked chces aby si nemala hrudky ako ja musis aj 3x preosiat mandle a cukor, dva dni dopredu bielka oddelit nechat vonku stat potom pred pecenim nechat 45 minut stat, ale inac tazke to neni-na doma, ked aj hrudkove 😉 ale dneska som este dojedala a tie, kde bol mascarpone krem boli uplne rozmocene, uz mi nechutili