Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
ahojteeeeeee
tak mam dobojovaneee, ale teda vily a princezny uz nieeeeee 😅 😅 😅 😝 😀 vytrapila som sa teda statocne 😝 😝
vsetky maju plus minus 4 kg, vsetky su s veela ovocim a pribinakom 😉
Barney zhora je speci pre Pristelku @pristela ze teda ten moj nie je zdaleka taky kraasny ako jej, ale moj ma aj chvost 😀 😀 😀 😎
Prikladám tohotýždňovky a čokoládovú minulotýždňovku.To bol zasa týždeň,pani som ubrala min.30 rokov,ale aspoň bola sranda keď došli pre tortu.Pani prišla s dcérou aj s manželom,celá výprava a bavili sa ako som ju omladila,bola spokojná so svojim novým výzorom.No čo už ,ja tie postavičky neviem.Torta pre dvoch ,neznášam tieto kombinácie,macko Uško,už ani neviem koľký a štvorce poschodová bola podľa poslaného obrázku,čiže nič moc a nechceli nič zmeniť.
Tak teraz uz aj ja viem ake to je ked vecer zazvoni telefon:" Ahooj,nemohla by si prosim iba taku jednoduchu na zajtra? "
Aaale,mohla,skusila,nakupila,upiekla-a som na seba hrdá 😉.
Zadanie bolo-dvom stavbarom k meninam...
Baby môže mať na oblátku vplyv aj teplota v chladničke? Lebo ako som ju brala odo mňa, tak sa mi na krajoch mierne začínala vlniť, vychádzala mi z toho orámovania, dali sme to do chladničke k oslávencovi a teraz mi volala kamarátka, že oblátka sa úplne vyrovnala, že je úplne rovná... Tak toto je jediné, čo ma napadlo, že iná teplota v chladničke ...
@blancagon jéééj, aj ja som skoro takú istú robila dva tyzdne dozadu 😉
@blancagon aj ja 🙂
@denisak77
ak môžem mala by som otázku....čítala som tu, že tá čokoládová guľa sa robí tak, že sa dáva voda do balóna, nechať zamrznúť, odstrániť balón a potom na tú ľadovú guľu sa strieka čokoláda a potom sa voda nechá odkvapkať...dobre si to pamätám? lebo už to bolo dosť dávno a nie som si úplne isté, ale rada by som to vyskúšala 😅
ahojte, konecne mam po neviem akej dobe volny vikend huraa 🙂 tento tyzden som robila tortu na 10. vyrocie solaria, solarko som robila podla foto z burizonovej hmoty a chceli tam aj vyrobky ktore ponukaju, nakoniec som robila len 2D flasticky s obrazkom na fondane, aj tak som vahu presvihla o 3 kg 🙄 Este nemam info ako to dopadlo, tortu mali hotovu o den skor, tak ani neviem ako im prezila v chladnicke, som zvedava, malo by to byt aj v reg.novinach 🤐 Ostatne taka klasika, teda okrem auta nestastneho, jaj ci ich nerada robim, ale aj tak sa vzdy niekto najde 🙂 kocky zelam vam krasny vikend 😵

Konečne dokončená,5kg tortucha ,mramorák,ovocie,pribináčik straciatella a čokokrem,boli spokojnýýýý a ten pocit keď si berúú tortu a mám pokoj 🙂 🙂 🙂