Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@jakoubek25 ale dáš, však nemusí být přesně jako originál
KUKNITE ako nás klamúúúúúú 😀
http://www.stream.cz/nejnovejsi/adost/10001802-...
Žienky aký krém dávate pod potahovku? Je idem robiť tvarohovu plnku a rozmýšľam či vyslahat len maslo s cukrom, alebo pridať nutelu?! A v akom pomere? Ďakujem Vám, pekný dník!
@akzuzs teda,tak toto som videla a az ma hroza presla... Nekupujem tieto vyrobky-no aj ked peciem doma,nevyhnem sa Ečkam. A napriklad farbiva na marcipan? Marcipan samotny? Robim zo suseneho mlieka,medu a pšenič.sirupu;snazim sa pouzivat co najmenej farbiva,no aj tak-nie je to potom skodlive?
Aka je vlastne "zdrava" varianta?
@mamcas jakoukoli🙂....záleží jakou modrou chceš docílit. Nebarví se přímo těžko, jen je prostě potřeba počítat s tou původní barvou, která má trošku vliv na dosažený odstín, je to prostě jen o principu míchání barev, ale zatím se mi podařilo dosáhnout barvy, kterou jsem potřebovala.
@jakelina perfektní je 😉
baby, dokeluuu, na piatok potrebujem čiernu stuhu s bielymi bodkami a u nás ju neviem zohnať, čo mám robiť? ☹
babyyyy, ja mam dnes den 😠 🙄 🙄 co sa mne dnes uz vsetko stalo, no porazit ma ide ☹ 🙄
od obeda som doma a peciem v jednom kuse a ked som posledny korpus dala piect, tak taka spokojna som si sadla, a ked bol hotovy, dojdem, vyberiem z rury, krasne narasteny korpus a po 5 minutach som dosla do kuchyne a z korpusu totaaaaalna 2 cm placka 😠 😠 😠 🙄 🙄 🙄
tak toto mi povedzteeee, ze co sa stalo 🙄 😝 😖
uuuplne ten isty mramorak, ktory som milion krat piekla, taka ista teplota, taky isty cas 😒 trubu nikto neotvaral, ani nic ine sa s nim nerobilo, tie iste vajcia...akurat som donho este do cesta dala par kvapiek citronovej aromy...moze to byt tym? 😖 🙄
tak uz peciem nanovo a ten scapateny mozem asi len do kosa dat, max na puncovinu vyuzit 😝
slak ma triafaaaaaaaaa, a ze prvy april 😝 🙄 🙄 🙄

@jakelina díky moc,ale to asi nedám,tak musím vymyslet něco jinýho ☹